Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

#PrimulVot ”Această țară este ușor bolnavă, împreună o putem vindeca” VIDEO

#PrimulVot ”Această țară este ușor bolnavă, împreună o putem vindeca” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa [email protected] sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Marius Rus, 21 de ani

Marius Rus are 21 de ani și este student în anul II la Facultatea de Medicină, din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu. Tânărul spune că avem o țară puțin bolnavă și lansează un mesaj către cei tineri, și nu numai, să meargă la vot deoarece indiferența face victime.  “Aceasta țară se poate dezvolta doar dacă ne spunem opinia. Mergi la vot și votează pentru noua generație, votează pentru îmbunătățirea sistemului medical, a învățământului, pentru tot ceea ce crezi că este important pentru tine. Ajută la dezvoltarea acestei țări printr-un simplu fapt, mergând la vot. Eu o să merg la vot și o să votez pentru dezvoltarea domeniului medical”, spune Marius.

https://youtu.be/lUj_OFK28Zs

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

TALIDA RUNCU

Acum 7 ani

Această țară nu este ușor bolnavă, este in cancer cu metastaze. Fara speranta de vindecare.Moarte usoara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus