Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-8°C

#PrimulVot „Nu trebuie să așteptăm mereu de la alegeri ca noi să trăim mai bine” VIDEO

#PrimulVot „Nu trebuie să așteptăm mereu de la alegeri ca noi să trăim mai bine” VIDEO

Generația ’90, ia atitudine! E țara ta, construiește-o așa cum vrei! Turnul Sfatului deschide o secțiune specială pentru tinerii născuți după 1989, cărora le pasă. Dacă simți că ești prea tânăr ca să fii deja dezamăgit, nu sta pe margine. Spune-ne de ce votezi la alegerile din 11 decembrie și ce vrei să schimbi. Convinge-ne și pe noi, cei cu silă de politicieni și politică, să nu renunțăm. Trimite mărturia ta filmată la adresa redactia@turnulsfatului.ro sau lasă-ne un mesaj pe pagina de Facebook și te vom contacta noi. #primulvot e pentru țara ta!

Diana Opra, 22 de ani

Diana Opra are 22 de ani și este masterandă în anul I la Publicitate și Brand, în cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Tânăra crede în schimbare și în puterea votului, spunând că are o datorie morală față de părinți și față de țară pentru a face ca lucrurile să meargă mai bine. Mai mult decât atât, ea menționează că generația din care face parte a fost etichetată drept generația Facebook, care s-a bucurat de libertate. „Cuvintele noastre mereu au avut libertate, gândul nostru mereu a fost liber, nu am fost Șoimi ai patriei și nici nu am fost nevoiți să zicem cu voce înceată Moș Crăciun. Nu am cântat cântece glorioase pentru conducătorul țării”, spune Diana.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus