Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

Medieșenii, invitați la teatru și concert

Medieșenii, invitați la teatru și concert

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Viena Opera Company va ajunge la Mediaș pe 8 decembrie, unde, de la ora 19, la Sala Traube, va susține un concert de colinde și cântece de Crăciun. O zi mai târziu, în același loc și de la aceeași oră, se va pune în scenă spectacolul de teatru „Încurcă lume”.

Viena Opera Company organizează un turneu la nivel naţional în România în care este inclus şi orașul Mediaş. În cadrul concertului vor fi interpretate colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul internaţional, muzică vieneză din creaţia lui Johann Strauss şi Robert Tolz, romanţe şi şlagăre renumite susţinute de interpreţii: Nicola Zaric, Franz Oberthaler, Marco Ascani - Italia, Catarina Lal - Austria, Lucia Kim - Korea, în frunte cu basul de renume internaţional Theodore Caresi, directorul Operei din Viena. Preţul biletelor variază între 60 și de 70 lei, în funcție de locul în sală.

Actorii trupei medieșene de teatru „Noi și … atât” prezintă, în premieră spectacolului „Încurcă lume”, o adaptare după piesa de teatru în trei acte a dramaturgului și publicistului român Adolf D. Hertz, în regia lui Edith Depner și Rareș Ciobănașu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus