Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Băsescu, despre Iohannis: preşedintele e ca vinul, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun

Băsescu, despre Iohannis: preşedintele e ca vinul, cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun

Fostul şef al statului Traian Băsescu declară, într-un interviu acordat News.ro, că primii doi de mandat ai lui Klaus Iohannis reprezintă ”perioada de stagiatură pe funcţie”, el spunând că preşedintele ”e ca vinul, cu cât se învecheşte cu atât e mai bun”.

Întrebat cum vede primii doi ani de mandat ai preşedintelui Klaus Iohannis şi dacă el ar fi făcut altceva în această perioadă, Traian Băsescu a spus că nu ar compara preşedinţii între ei.

”Fiecare preşedinte are responsabilitatea lui. E perioada de stagiatură pe funcţie, pentru că nu există o şcoală de preşedinţi. Pe măsură ce o să treacă timpul, o să devină tot mai bun”, a adăugat fostul şef al statului.

Întrebat dacă are încredere că va deveni tot mai bun Klaus Iohannis, Băsescu a replicat: ”Oricine e acolo devine mai bun pe măsură ce trece timpul. E ca vinul preşedintele, cu cât se învecheşte cu atât e mai bun. Dacă obţine al doilea mandat, va fi mai bun decât în primul mandat. Acolo este locul în care înveţi foarte bine statul. Nu ai ce să faci prea multe. Executivul este cel care gestionează reformarea statului, dar îl înveţi şi ştii toate păcatele din acea funcţie”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1411

Comentarii

2 comentarii

serenada williams

Acum 7 ani

Hac, hac.
Raspunde

...

Acum 7 ani

ca pe un adevarat profesionist in ale bauturii care este baselu, il credem pe cuvant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus