Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Doi candidați pentru funcțiile de directori și directori adjuncți au depus contestații. Evaluarea se va face în alt județ

Doi candidați pentru funcțiile de directori și directori adjuncți au depus contestații. Evaluarea se va face în alt județ

În perioada 21-23 noiembrie, candidații la concursul pentru funcțiile de directori și directori adjuncți au avut posibilitatea să conteste rezultatele. Doar doi candidați, din județul Sibiu, care nu au fost admiși, au contestat decizia Comisiei de Evaluarea. Soluționarea contestațiilor se va face, în perioada 24 noiembrie - 9 decembrie, de o comisie din alt județ.

Proba scrisă a concursului național de directori și directori adjuncți a fost trecută de 171 de candidați, iar din aceștia 153 au fost admiși în urma ultimelor două probe (analizarea CV-ului și intervievarea fiecărui cadru didactic). Candidații, care nu au fost admiși sau au fost nemulțumiți de rezultate, au putut să depună contestații, la nivelul județului Sibiu fiind înregistrate doar două.

“La nivelul județului sunt depuse doar două contestați. O contestație de la Școala Gimnazială “Samuil Micu” , Sadu  și cea de-a doua de la Colegiul Economic “G.Barițiu”. Soluționarea lor se va face în alt județ, deocamdată nu s-a stabilit la nivelul Ministerului județele în care transmitem contestațiile. Perioada de soluționare a contestațiilor este 24-9 decembrie. Până în  9 decembrie vor fi  soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale. Urmând ca în ședința Consiliului de Administrație din 16 decembrie a Inspectoratului Școlar rezultatele finale să fie validate și transmise la Ministerul Educației Naționale”, a declarat Livia Crețulescu, purtător de cuvânt al IȘJ Sibiu.

Din comisiile de soluţionare a contestaţiilor, constituite la nivel judeţean şi în Capitală, vor face parte alte persoane decât cele prezente în comisiile de concurs, respectându-se structura şi componența prevăzute de metodologia de concurs, a anunţat Mircea Dumitru, ministrul Educaţiei.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus