Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

În ultimul weekend al lunii noiembrie, la Sibiu, rămâne în centrul atenției Târgul de Crăciun, care aduce mai aproape de noi spiritul sărbătorilor de iarnă. Nici spectacolele pentru cei mici de la Teatrul Gong nu sunt de ignorat.

Vineri, 25 noiembrie

Începând cu ora 14, curtea interioară a Primăriei se va transforma într-o adevărată cofetărie, unde producătorii locali își vor prezenta propriile lor rețete de prăjituri, în cadrul evenimentului „Sibiu, dulce Sibiu”.

De la 17:15, CSU Sibiu o întâlnește pe BC Timișoara la Sala Transilvania.

De la ora 19, pe scecna Teatrului Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Noaptea bufonilor”, regia lui Alexa Visarion.

Sâmbătă, 26 noiembrie

Pentru cei mici, Teatrul Gong din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18, se va pune în scenă spectacolul „Greierele aproape faimos”.

De la ora 14, FC Hermannstadt joacă pe Stadionul Municipal cu ACS Comuna Recea.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19, se va prezenta spectacolul „Necunoscuta cunoscută” de Aleksander Scibor-Rylski.

Duminică, 27 noiembrie

Pe scena Teatrului Gong se va pune în scenă spectacolul „Greiere aproape faimos”, de la ora 11, iar la Teatrul Național „Radu Stanca” va fi piesa de teatru „Sunt o babă comunistă”, de la ora 19.

Cea de-a 10-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu reunește peste 80 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit, o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare face ca centrul Sibiului să fie, probabil, cel mai luminos din țară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

johnny walker

Acum 7 ani

Titlul e gresit!!! Suntem in noiembrie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus