Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Ministrul Muncii explică fotografia cu el şi echipa sa în autobuz: Nu aveam loc toţi în singura maşină disponibilă la minister

Ministrul Muncii explică fotografia cu el şi echipa sa în autobuz: Nu aveam loc toţi în singura maşină disponibilă la minister

Dragoş Pîslaru a explicat, vineri seară, cum a apărut fotografia cu el şi echipa sa într-un autobuz RATB şi spune că nu era loc pentru toată echipa sa în maşina ministerului aşa că au decis să ia autobuzul 300 pentru câteva staţii, până în Piaţa Romană.

„Eram seara, la Ministerul Muncii şi trebuia să ajungem la Romană, la un eveniment. Colegii mei consilieri au spus că nu avem unde să încăpem într-o maşină şi atunci am spus «hai să luăm autobuzul!». Am şi alergat după autobuz! Avem o singură maşină, nu vă închipuiţi că avem un parc auto... Aşa că am alergat după autobuz, ne-am urcat în 300 şi atunci o colegă, consilier, Elena, a făcut poza. A trimis-o pe grupul de whatsapp şi doamnei Iolanda Stăniloiu i-a plăcut poza şi a postat-o”, a explicat Dragoş Pîslaru vineri seară la Antena 3, transmite news.ro

Ministrul spune că atât el cât şi soţia şi fiul său cel mare, de 11 ani, deţin carduri RATB şi chiar călătoresc cu autobuzul. Dragoş Pîslaru a adăugat că fotografia este mai degrabă despre echipa cu care lucrează în Ministerul Muncii.

„Poza aia pe care aţi văzut-o defineşte o echipă într-un minister. Câţi aţi văzut echipe în ministere care să fie în genul acesta?”, a mai spus Pîslaru.

pislaru-autobuz

Dragoş Pîslaru a apărut miercuri, într-o postare a Iolandei Stăniloiu, consilier în cadrul Ministerului Muncii, în timp ce se afla în autobuz alături de echipa cu care lucrează.

„Cum a plecat astazi DreamTeam de #LaMunca la Gala Premiilor Wall Street”, a scris Iolanda Stăniloiu în postarea care însoţeşte fotografia.

După dezbaterea televizată, Iolanda Stăniloiu şi-a completat postarea explicând de ce a distribuit această fotografie pe pagina de Facebook.

„Nu am postat această fotografie cu nici o intenţie de a face din ceva absolut normal o ştire. Nu mă mai ocup de comunicarea ministerului, ci de chestii mult mai prozaice despre care oricum nu comunic pe FB. Am postat această fotografie cu drag pentru că emană bucurie, energie pozitivă, normalitate... acestea sunt stări obişnuite în echipa noastră de #LaMuncă... stări pe care nu le-am mai trăit în precedentele mele experienţe ministeriale... nimeni din echipa de #LaMuncă nu candidează, deci nici nu poate fi suspectat de interese obscure de campanie”, a scris Stăniloiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

A

Acum 5 ani

Putin boost de imagine inainte de alegeri? Cam asa pare toata treaba cu pozele de genul. Iar cel care a scris pe facebook "cand normalitatea necesita explicatii", ii sugerez sa isi dea 2 palme si sa nu mai muste orice momeala de pe internet. Oricum ministrul muncii, ca majoritatea guvernului Ciolos a fost la propriu 0.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, ce mare "nghinune"! Pai ce, credeți ca io si cu mama lu' "iubi" încăpem amândouă in "parta" lui?... Nah, nah! Si fiindcă nu avem acasa nu'sce "parc auto" io-s obligată sa iau Escalade-ul ăla de doi bani, iar cutra de soacra-mea vine cu Hummer-ul can' merem la "hair stylist" ca doar n-om fi mai proaste decât tanti Carmen...
Raspunde

Nemilosu

Acum 5 ani

Unde dracu' i-a gasit pe toti astia? Fitosi, mincinosi si rodati pe la brucsel si prin consilii de administratie.
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Cum adica "echipa ministrului ... consilieri ..." par mai mult niste studenti in practica. Copiii astia sfatuiesc un ministru ??? Vai de capul nostru ...
Raspunde

vv

Acum 5 ani

numai hateri la coment...
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

"hateri" ???? Inventezi cuvinte?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus