Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Meteo: Ninge de 1 decembrie. Vremea rămâne rece

Meteo: Ninge de 1 decembrie. Vremea rămâne rece

Noaptea trecută meteorologii au înregistrat cea mai scăzută temperatură din acest sezon, în zonele locuite, de minus 13,1 grade Celsius, marţi dimineaţă, la Staţia Meteo Bucin din județul Harghita.

Cât privește zona noastră, în următoarele două zile vremea va rămâne rece, însă ninsorile se vor domoli.

Meteorologul Eugen Mitea, de la Serviciul Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibiu, a declarat pentru News.ro că vremea se va menţine rece marţi şi miercuri, fără precipiţaţii„ "poate doar cu 2-3 fulgi de zăpadă”, va fulgui şi în ziua de 30 noiembrie, ninsorile urmând să îşi facă apariţia în prima zi a lunii decembrie, "slăbuţe în cursul zilei şi mai intense în cursul nopţii”, când se va depune un strat de zăpadă de cel puţin 5 centimetri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus