Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

De la 440 la 660 de lei cazarea pe noapte la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Începe construcția

De la 440 la 660 de lei cazarea pe noapte la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Începe construcția

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac va avea în acest sezon 14 camere duble cu pat matrimonial iar, lângă hotel, pentru cei care doresc mai multă intimitate, vor fi construite trei igloo-uri.

Decorul celor 14 dormitoare este în întregime din gheaţă şi în fiecare cameră turiştii vor găsi personajele preferate din filme celebre, cinematografia mondială fiind tema din acest an a construcției.

”Oaspeții noştri vor dormi, în funcție de preferință, în camerele inspirate de peliculele: Star Wars, The Hobbit, Ice Age, The Passion Of The Christ, Mihai Viteazul, Toate pânzele sus, Rocky III, Gladiator, King Kong, Titanic, Jaws, Harry Potter şi Dracula”, spun reprezentanții hotelului.
Lângă hotel vor fi construite, după Anul Nou, trei igloo-uri în care vor prinde viață ştrumfi, dinozauri și animalele junglei. Acestea se vor numi Smurf Igloo, Jungle by Ice și Jurassic Park Igloo.
”Pentru confortul oaspeţilor noştri, pe fiecare pat se află o saltea moale, acoperită cu lenjerie, pături şi blănuri pufoase de animale. Înainte de culcare, clienții hotelului primesc saci călduroşi de dormit, deoarece temperatura medie în Hotelul de Gheaţă este între -2 şi +2 grade Celsius”, mai spun reprezentanții hotelului.
Cei care ajung la Bâlea iarna aceasta pot face o vizită la Ice Bar, unde găsesc băuturi servite în pahare cioplite din gheaţă. Ice Bar este deschis zilnic între orele 9 – 21. De asemenea, în Ice Restaurant se poate mânca de pe o masă construită din gheaţă şi din farfurii de gheaţă.

Balea Lac biserica de gheata tubing

O noapte într-o cameră dublă este şi anul acesta 440 lei, iar o noapte într-o cameră de tip igloo costă 660 lei. Copiii între 6 şi 15 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii sub 6 ani au gratuitate. Micul dejun nu este inclus în preţ. Se serveşte la Cabana Bâlea Lac şi costă 30 lei/ zi.

Check-in-ul se face între orele 9.00 şi 17.00. În acest interval, Hotelul de Gheaţă este deschis publicului larg pentru vizitare. Între orele 21.00 şi 8.00, hotelul este rezervat oaspeţilor.

“Proiectul de Marketing Turistic Hotel of Ice – Bâlea Lac îşi propune ca principal scop promovarea potenţialului turistic din Masivul Făgăraş, crearea şi dezvoltarea unui brand turistic puternic pentru Bâlea Lac”, spune Lidia Bădilă, purtător de cuvânt Hotel of Ice.
Primul Hotel de Gheaţă din România, chiar şi din Sud-Estul Europei, a fost ridicat în iarna 2005-2006. Acesta a avut o formă circulară şi a fost compus din opt camere cu paturi duble. Fiind prima construcţie de acest fel din Europa de est, succesul a venit imediat. Aproximativ 3.000 de turişti din ţară şi străinătate au vizitat inedita atracţie din vârful Carpaţilor în primul sezon. Popularitatea Hotelului de Gheaţă a crescut progresiv, în ultimii ani ajungând la un număr de 8.000 de vizitatori pe sezon şi 30.000 de vizitatori anual în zona Bâlea Lac - Transfăgărăşan.

balea hotel de gheata (4)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

///

Acum 5 ani

Cam scump! Dar dacă ești un original și mai ești și în bani, dai... Sejur plăcut!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus