Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cinci spectacole de magie și teatru cu proiecții 3D. De Moș Nicolae, la Teatrul Gong

Cinci spectacole de magie și teatru cu proiecții 3D. De Moș Nicolae, la Teatrul Gong

În acest an, Moș Nicolae vine la Teatrul Gong cu cinci spectacole de magie și proiecții 3D, între 5 și 6 decembrie, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Magicienii străini Marchelino și Txema, precum și magicianul român Robert Tudor vor transforma imposibilul în posibil, spre marea uimire a publicului.

Pentru prima dată în programul „Sibiu Magic Show”,  Marchelino și partenera sa Irishka vor prezenta un spectacol de clovnerie. Chiar dacă sunt prieteni, cele două personaje vor concura mereu și se vor duela în jocul „Cine este mai bun?”. Marchelino are succes și în bucătărie, și în jonglerie, biciclism sau magie, deși mereu intervine Irishka care încurcă ițele. Acesta comunică în același timp și cu publicul, iar spectatorii devin astfel elevii lui, urmând ca în final să organizeze împreună un show-balet.  Marchelino Clown Show va fi prezentat luni, 5 decembrie, de la ora 11:00.

Magicianul Txema va fi protagonistul unui spectacol exaltant și plin de eleganță dedicat atât copiilor, cât și adulților, luni, 5 decembrie, de la ora 18, la Teatrul Gong. Distins în Elveția cu marele premiu al Festivalului „Les Anneaux Magiques”, Txema sau Mr. Magic este unul dintre cei mai bine cotați magicieni spanioli, acesta având turnee atât în Europa, cât și în SUA, Venezuela și China. Spectacolele sale surprind prin integrarea publicului în numerele de pe scenă și accentul pus pe imaginație ca poartă spre o lume fantastică.

Spectacole cu „Puterea minții” pentru copii și adulți

Unul dintre cei cunoscuți magician de la noi din țară, Robert Tudor vine direct de pe ecranele TV în fața publicului de la Sibiu luni, 5 decembrie, de la ora 20:00, la Sala Thalia, pentru un show „Cu Puterea Minții”. Spectacolul recomandat publicului adult și adus direct din Las Vegas îmbină mai multe stiluri de divertisment: magie, comedie și improvizație, ceea ce îl face să fie un show complex. Spectacolul cuprinde apariții și dispariții de obiecte, numere de mentalism, dar și iluzii precum levitații de obiecte sau dispariții de persoane într-o cutie în care sunt introduse săbii laser – număr câștigător al Campionatului de Magie din Franța, în 2005.

Nici cei mici nu vor fi lăsați deoparte pentru că Robert Tudor le-a pregătit în dimineața de Sf. Nicolae (marți, 6 decembrie, ora 11:00, la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu) un spectacol care să aducă „Magia Crăciunului” prin numere interactive și comice, special concepute pentru copii.

Magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul

Programul festivalului se va încheia luni, 6 decembrie, de la ora 18:00 cu o „Călătorie spre centrul Pământului”, un spectacol 3D al Teatrului de Păpuși „Gulliver” din Galați. Adaptarea după Jules Verne a regizorului Radu Dinulescu prezintă aventurile unui grup de exploratori prin craterul unui vulcan spre centrul Pământului într-o montare unică la noi în țară. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, clovnerie, animație, marionete și proiecții 3D. Accesul publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00, în Librăriile Humanitas sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus