Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

Terasa și chioșcul de la Zoo, scoase din nou la licitație

Terasa și chioșcul de la Zoo, scoase din nou la licitație

După preconizata reziliere a contractului cu cei care au oferit o chirie de 4.000 de euro/lună pentru chioșcul și terasa din incinta Grădinii Zoologice, administrația locală pregătește o nouă procedură de închiriere.

Licitația pentru închirierea pe cinci ani a respectivelor obiective este programată pentru ziua de 19 decembrie, la sediul Primăriei Sibiu. ”Chioşcul şi terasa se vor licita împreună, pornind de la 2.865,88 lei / lună cu un pas de licitație de 100 lei”, se arată în anunțul referitor la licitație. Cei interesați trebuie să depună cererile de participare la licitație până cel târziu pe 16 decembrie, ora 12:00.

Spre diferență de licitațiile anterioare pentru acest obiectiv, Consiliul local a decis ca cuantumul garanției care trebuie depusă de câștigători să nu mai fie de 5.000 de lei, cu ”egal cu valoarea a trei chirii lunare, socotite la valoarea licitată”.

În primăvara acestui an, chioșcul și terasa de la Zoo au fost închiriate de o firmă înființată cu zece zile înainte de licitație, firmă care a urcat prețul de închiriere până la echivalentul a 4.000 de euro/lunar. După ce vârful de vizitatori a scăzut, reprezentanții firmei au cerut renegocierea contractului, sub pretextul că ”nu se așteptau” ca numărul vizitatorilor la Zoo să fie atât de mic în extrasezon. Cum pretențiile de renegociere au fost respinse, contractul a fost reziliat la cererea chiriașilor, care au pierdut, astfel, garanția de 5.000 de lei.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/27/cei-care-au-inchiriat-cu-4-000-de-euro-lunar-chioscul-din-zoo-cer-acum-reducerea-chiriei/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

un sibian

Acum 5 ani

numai un tembel...dar unul mare de tot poate sa dea chirie 4000 € pentru asa un spatiu!!! Pana "produci" correct si cinstit 4000 € vanzand cafea si suc ai ceva de lucru...dar probabil la zoo e ca in jungla jumate cu acte jumate fara!!!
Raspunde

J.C.

Acum 5 ani

tiganie 2.0
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus