Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mașină răsturnată lângă Cisnădie

Mașină răsturnată lângă Cisnădie

Trei persoane sunt rănite în urma unui accident care a avut loc în această dimineață, în apropiere de Cisnădie, informează reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență.

Actualizare 09:35. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Cisnădie de Sibiu, DJ 106C, informează reprezentanții Poliției Sibiu. Potrivit lor, doar două persoane sunt rănite ușor, mașina fiind răsturnată în afara părții carosabile. Cauzele accidentului sunt neadaptarea vitezei la condițiile de drum. Cele două persoane rănite au dureri lombare și escoriații, fiind transportate la Unitatea de primiri urgențe din cadrul Spitalului județean Sibiu, informează și reprezentanții ISU.

Actualizare 09:45 Mașina care s-a răsturnat era condusă înspre Sibiu de un șofer în vârstă de 20 de ani. Alături de el a fost rănit și pasagerul din dreapta, tot un cisnădian, în vârstă de 23 de ani. Pasagerul din spate nu a fost rănit, mai informează reprezentanții Poliției.

Potrivit primelor informații, transmise prin 112 celor de la ISU, cele trei persoane rănite nu sunt încarcerate. Înspre accident, la ora transmiterii acestei știri, se deplasează un echipaj SMURD și unul al Ambulanței județene.

Vom reveni cu amănunte

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus