Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
15°C

Tutorial privind desfășurarea procesului electoral, realizat de MAI

Tutorial privind desfășurarea procesului electoral, realizat de MAI

Ministerul Afacerilor Interne prezintă, într-un clip video, cum se vor desfăşura alegerile parlamentare de duminică, ce vor găsi alegătorii în secţii, cum va fi înregistrată numărarea voturilor şi toate măsurile luate pentru a combate eventuala fraudă electorală, a declarat joi ministrul Dragoş Tudorache.

Ministrul Afacerilor interne a precizat că acest clip video în care este prezentată desfăşurarea procesului de votare care va avea loc duminică pentru alegerea parlamentarilor din Senat şi Camera Deputaţilor este important pentru că explică ce anume se va întâmpla şi la ce să se aştepte alegătorul când intră în secţia de vot, scrie news.ro

“Considerăm că acest clip este importat pentru alegător, pentru oricine care vrea să aibă o înţelegere cât mai clară asupra modului în care se vor desfăşura alegerile duminică, asupra a aceea ce alegătorii vor descoperi în momentul în care se prezintă în secţiile de vot, asupra modului în care vor funcţiona măsurile privind supravegherea video în timpul numărării voturilor şi toate celelalte măsuri noi, în mare parte menite să combată potenţiale fraude electorală, pe care le-am adoptat împreună cu colegii de la STS”, a spus Tudorache.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 5 ani

Rămâne cum am stabilit: NU votăm politicieni mânjiți pe 11 decembrie !! NU votam PSD si NU votam ALDE !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus