Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

11 decembrie, un moment de rascruce pentru Romania! (P.E.)

11 decembrie, un moment de rascruce pentru Romania! (P.E.)

Ultima scriere inaintea zilei de 11 decembrie, ziua pentru care ne-am adunat forțele laolaltă pentru a fi siguri de promisiunea făcută celor cărora le-am spus cu toată credința că În sfârșit, au cu cine vota!

Suntem recunoscatori tuturor pentru susținere, încredere și șansa de a fi fost împreună în lupta împotriva unui gigant mecanism politic care și-a demonstrat incapacitatea de a performa în beneficiul românilor și al României.

Am fost apreciati pentru felul în care ne-am organizat Campania electorală și ne-am calibrat discursul politic într-o formula modernă, dinamică, extrasă din realitățile de zi cu zi ale noastre și ale tuturor concetățenilor noștri, indiferent de categoria socială, profesională, confesională, culturală din care fac parte. Am demonstrat că suntem o echipă grozava, capabilă să-și asume până la capăt crezul și programul, dar mai ales o echipă a acestui timp, ancorată în peisajul multimedia & internet.

Campania USR Sibiu în spațiul virtual s-a dovedit a fi cea mai bună, cea mai consistenta și cea mai eficientă. Ne mândrim și suntem recunoscători echipei de comunicare pentru materialele care au devenit virale, strângând peste 400.000 de vizualizări, o performanţă pentru o pagină de Facebook lansată acum două luni.

Online-ul in cifre: 5 testimoniale video (susținere de la Marius Turdeanu, Bogdan Sărătean, Radu Vancu, Maria Moga, Dan Perjovschi), postarile de pe pagina de Facebook au avut un reach total de 1.5 milioane de persoane, 400.000 de vizualizari ale filmuletelor USR Sibiu, 173.000 de persoane au interactionat cu postarile noastre, 3190 de like-uri. Pentru toate acestea, dar și pentru multe despre care vom vorbi și care vor face obiectul primei pagini din istoria unui partid necesar tuturor românilor, vă mulțumim!

Am împărtășit același vis off- și on-line, un vis care, prin intermediul votului NOSTRU, va deveni pe 11 decembrie 2016, REALITATE.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus