Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sâmbătă toți iubitorii handbalului din Sibiu sunt invitați să arunce cu jucării în teren

Sâmbătă toți iubitorii handbalului din Sibiu sunt invitați să arunce cu jucării în teren

Reprezentanții echipei de handbal HC Sibiu îi invită sâmbătă pe toți iubitorii acestui sport din Sibiu să vină la Sala Transilvania și să arunce cu jucării în sală.

Meciul este programat de la ora 17:00, Handbal Club Sibiu având programată ultima partidă din acest an pe teren propriu, împotriva echipei CSM Oradea, co-lider al Divizei A la handbal masculin, fără nicio înfrângere în acest sezon.

”La acest meci intrarea este gratuită, dar alături de publicul prezent vom încerca să aducem pe fețele copiilor nevoiași din județul Sibiu un zâmbet, acum în prag de sărbători. O jucărie de plus nu înseamnă foarte mult pentru mulți dintre noi, dar pentru acești copii, atenția noastră le poate aduce o mică bucurie. Rugăm fanii ce vor fi prezenți la partidă ca înainte de startul meciului, la semnalul nostru, fiecare dintre ei să arunce o jucărie de pluș pe teren, iar băieții noștri le promit că acestea vor ajunge doar acolo unde este nevoie de ea”, anunță conducerea echipei sibiene.
Pe lângă cele menționate mai sus, la intrarea în Sala Transilvania se va putea dona contravaloarea unui bilet sau orice altă suma. Totodată se pot cumpăra și produse promoționale cu însemnele Handbal Club Sibiu.
”Toate fondurile strânse la această partidă vor ajunge către copiii nevoiași din județul Sibiu, sub forma de cadouri sau produse utile pentru zilele de sărbătoare ce vor urma”, au mai spus organizatorii.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 7 ani

Haideti sa mergem cat mai multi sa-i incurajam pe baieti si mai ales sa umplem sala de jucarii! O jucarie=o bucurie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus