Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat

Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat

Procesul de votare la alegerile parlamentare a început în Noua Zeelandă, la secţia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locală 7.00 şi 20.00, ora României.

Românii din Noua Zeelandă sunt primii care pot să-şi exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare, la secţia nr. 18 din Auckland. Deschiderea secţiei din Auckland va fi urmată de secţiile de votare din Australia şi cele din Japonia, scrie news.ro

Ministerul Afacerilor Externe a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu primul român care a votat la alegerile parlamentare.

Procesul electoral se va încheia pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii luni, la 6, ora României.

Secţia de votare din Auckland nu a primit buletinele de vot care trebuiau să-i fie furnizate de către poşta australiană, însă Ministerul de Externe a decis transferarea de buletine vot, timbre autocolante cu menţiunea „Votat” şi ştampile cu menţiunea „Votat” de la secţia de votare de la Sidney la cea de la Auckland.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus