Miercuri,
07.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Christiana Uikiza despre Concertul de Anul Nou: „Publicul român este unul deosebit de primitor și de cald”

Christiana Uikiza despre Concertul de Anul Nou: „Publicul român este unul deosebit de primitor și de cald”

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale sfârșitului de an, Concertul de Anul Nou, o aduce pe Christiana Uikiza, una dintre cel mai apreciate voci feminine ale momentului alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa, pe scena de la Sala Thalia. Aceasta a declarant că se pregătește cu mult entuziasm pentru întâlnirea cu publicul ei preferat.

Evenimentul din 31 decembrie 2016 și 1 ianuarie 2017 va fi prezentat de actriţa Ioana Flora, iar biletele au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 50 şi 75 de lei în funcţie de locul din sală.

„Aştept cu multă nerădbare şi mă pregătesc cu mult entuziasm și bucurie pentru întâlnirea cu publicul meu preferat. Consider că publicul român este unul deosebit de primitor și de cald și abia aștept să fim parte cu toții din acest spectacol grandios, cu unii dintre cei mai apreciați muzicieni ai țării", spune Christiana Uikiza.

„Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu opt ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspirație vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă și atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât și din alte orașe din ţară.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/10/19/fata-cu-parul-si-vocea-de-aur-canta-la-sibiu-de-anul-nou/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus