Sâmbătă,
11.07.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Un elev s-a ales cu dosar penal pentru că a folosit o petardă

15 Decembrie 2016 11:39

Un elev s-a ales cu dosar penal pentru că a folosit o petardă

Un elev de 16 ani din Dumbrăveni s-a ales ieri cu dosar penal după ce a folosit o petardă în afara condițiilor stabilite de lege.

Concret, în jurul orei 10:00, poliţiştii oraşului Dumbrăveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un elev din cadrul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Dumbrăveni  a folosit fără drept un articol pirotehnic, respectiv o petardă.

”În urma verificărilor s-a constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani, domiciliat în oraşul Dumbrăveni, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru efectuarea de operaţiuni fără drept cu articole pirotehnice, conform art. 37 litera a din Legea 126 / 1995”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu. Mai clar, băiatul a deținut și folosit petardă, deși legea interzice acest lucru.
Articolele pirotehnice pot fi comercializate și folosite numai în perioada 27 – 31 decembrie, în condițiile specificate de lege pentru fiecare tip de articol.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ovidiu

Acum 3 ani

Si voi, si mai idioti, in loc sa il consiliati, il insemnati pe viata cu un cacat de dosar penal. Handicapatilor, are 16 ani.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus