Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
14°C

Primăria montează alte 39 de copertine în stațiile de autobuze

Primăria montează alte 39 de copertine în stațiile de autobuze

Jumătate de milion de lei, fără TVA, este valoarea contractului semnat între Primăria din Sibiu și o firmă din Sebeș, pentru livrarea și amplasarea a 39 de noi copertine pentru stațiile de autobuz din oraș.

Cele 39 de stații vor fi asemănătoare cu cele 14 montate la începutul acestui an: cadre metalice, pereți de sticlă duplex, acoperiș din sticlă și o laterală care servește și drept panou publicitar. Aceste copertine vor avea o lățime de 4,8 metri, o lățime de 1,8 metri și o înălțime de trei metri, după cum se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire a contractului. Termenul de livrare și montaj pentru aceste 39 de copertine este de 60 de zile de la semnarea contractului. Contract pe care Primăria l-a semnat cu SC Dupex SRL, din Sebeș (județul Alba) în ziua de 14 decembrie. Garanția solicitată pentru aceste construcții este de doi ani de la recepția lucrărilor.

“Staţiile de autobuz din întreg oraşul au nevoie de astfel de mobilier. Staţiile din centru sunt în mare parte amenajate deja, astfel că cele 14 structuri au fost instalate în cartiere. Anul acesta dorim să finalizăm de instalat mobilier în toate staţiile din oraş, acolo unde spaţiul permite”, Astrid Fodor, într-o declarație de presă dată în februarie 2016, după montarea primelor astfel de 14 structuri
”Stațiile vor fi montate în următoarele locații: două stații pe șoseaua Alba Iulia, una pe Calea Dumbrăvii, una pe strada G. Asachi, două pe strada Maramureșului, două pe strada Rahova, patru pe strada Henri Coandă, cinci pe strada Ștefan cel Mare, una pe strada Luptei, două pe bdul. C. Coposu, câte una pe străzile Luptei, Gladiolelor, Orhideelor, Râului, N. Olahus, Semaforului și bdul Mihai Viteazu, două pe strada Podului, două pe strada Viile Sibiului, trei pe Calea Șurii Mari, una pe bdul Victoriei, una pe strada V. Cârlova, una pe strada Turda și una pe strada Zăvoi, după ce aceasta va fi modernizată”, informează reprezentanții Primăriei Sibiu, într-un comunicat de presă.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

mihai

Acum 5 ani

Cred ca se puteau face putin mai mici.... sunt prea mari... asa cam de 2 persoane....
Raspunde

D

Acum 5 ani

Pe strada Luptei, statia de bus este in dreptul parcarii. Ar trebui desfiintate cateva locuri de parcare ptr ca oamenii sa nu se mai strecoare printre masini.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, mai bine ne dau ubmrele gratis ca iasa mai ieftin..... Sa stam si sa cugetam. Amin
Raspunde

(-)

Acum 5 ani

Bine, bine, am inteles ce astepti de la noi! Daca recunoastem ca esti mai prost decat originalul, esti linistit si multumit? Recunostem, cine n-ar face-o...
Raspunde

Brasovean

Acum 5 ani

Buna E-manuela sora lui Aron Pumnul..sarac oras , saracute copertine!
Raspunde

Ovidiu

Acum 5 ani

Poi facem statii in care sa putem aștepta autobuzele care întârzie cu zecile de minute sau nu vin :-w
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus