Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Ce ne urează personalitățile locale. De la prefect și primar, până la politicieni

Ce ne urează personalitățile locale. De la prefect și primar, până la politicieni

Pace, armonie, fericire alături de cei dragi sunt felicitările ”de bază” pe care personalitățile locale  le transmit sibienilor.

”Este timpul să ne despovărăm sufletele de grijile şi tensiunile vieţii de zi cu zi, pentru a ne bucura cu adevărat de marea sărbătoare a Naşterii Domnului. Fie ca razele stelei care se pregăteşte să răsară în Betleem, să ne ofere şi nouă mai multă linişte, lumină şi bunătate! Sper ca de Crăciun membrii cât mai multor familii să fie împreună, trăind momente de bucurie şi armonie deplină.

Vă doresc, dragi sibieni, să vă păstraţi în suflete speranţa şi încrederea în viitor! Un Crăciun binecuvântat şi un An Nou cu bucurii şi momente de neuitat!”

 

Cristian Roman, Prefectul Judeţului Sibiu

”Se mai încheie un an, dar cu o perioadă frumoasă: cea a sărbătorilor de iarnă. Tumultul cotidian va fi înlocuit cu liniștea zilelor de sărbătoare, cu satisfacția de a petrece în tihnă alături de cei dragi.

Peste an toate se succed cu repeziciune și trecem prea grăbit peste evenimente, uneori fără să le mai simțim importanța și fără să ne bucurăm cu adevărat de reușite. De sărbători vă doresc să simțiți fiecare moment al acestor zile, să lăsați grijile deoparte, să faceți un pas înapoi ca să vă dați seama de tot ceea ce ați reușit și de toate persoanele valoroase pe care le aveți lângă dumneavoastră.

Sărbătorile să vă găsească bucuroși și sănătoși. Crăciun fericit tuturor și un An Nou cu împliniri!”

Astrid Fodor

Primarul Municipiului Sibiu

”La cumpăna dintre ani, când bucuria Sfintei Sărbători a Crăciunului şi Anului Nou se revarsă asupra tuturor, când fiecare dintre noi ne gândim la viitor, la proiecte şi planuri noi, vă rog să primiţi din partea întregii comunităţi militare din garnizoana Sibiu, urări de bunăstare, împlinire a tuturor aspiraţiilor, sănătate, bucurii şi clipe minunate alături de cei dragi”.

CRĂCIUN BINECUVÂNTAT!

LA MULŢI ANI!

Gl.bg. prof.univ. dr. ing. Ghiţă BÂRSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU

”Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să ne aducă lumină, pace și iubire în suflet. Să regăsim bucuria de a dărui, de a fi solidari cu cei triști și nemângâiați, cu cei aflați în nevoie, pentru a împlini virtutea milostivirii și a iubirii creștinești.

Vă doresc, dragi cetățeni ai județului Sibiu, să aveți parte de sărbători frumoase, cu sănătate și liniște suletească, împreună cu familia și toți cei dragi!

Crăciun fericit!”

Președinte interimar al Organizației Județene PSD Sibiu,

Deputat Ovidiu-Ioan Sitterli

”Să primim cu bucurie și credință minunata veste a Nașterii Mântuitorului, în sfânta noapte de Crăciun, după datina străbună!

Tuturor cetățenilor județului Sibiu le doresc să se bucure de sărbători fericite alături de cei dragi!”

Ioan Terea,

Deputat PSD

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, eu va urez tuturor sa va creasca "mica" mare, ca stiu ca ai mai multi, va doriti asta, lui nea' Barna sa aiba parte de cat mai multe femei de serviciu "cool", lu' Uca noasta' sa urmeze "traiectoria" politica a Saltelutei...adica sa ajunga Presedinta PNL-ului... la ce v-ati gandit mai railor?...Ah, si sa nu uit, tuturor "sosiilor' mele pe toata perioada sarbatorilor "Frecati-va cu raspelu!"....
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

Nu ne intereseaza urarile stimabililor...dar le uram noi un sincer si direct Treceti la treaba ! Ca de aia sunteti pusi acolo, si platiti din bani publici !
Raspunde

rosu

Acum 7 ani

N-oi fi io personalitate atat de importanta, dar, in schimb, urarea mea e sincera: tuturor colaboratorilor de la TS precum si forumistilor sarbatori fericite si un an nou mai bun ca cel trecut. Sa ne auzim cu bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus