Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Colinde ”clasice” la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Colinde ”clasice” la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Profesorul de violoncel Aristotel Viorel Gheorghiu a susținut astăzi un mini recital de colinde pentru pacienții și personalul medical al secțiilor clinice Urologie, Chirurgie II și Oncologie. “Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu îi mulțumește dlui profesor Aristotel Viorel Gheorghiu, în numele întregului personal medical și administrativ precum și în numele pacienților, pentru acest gest deosebit, care a adus bucurie și speranță tuturor celor care au nevoie, în prag de Crăciun.  Le dorim tuturor sibienilor multă sănătate și sărbători liniștite alături de cei dragi!”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt SCJU Sibiu

Profesorul Gheorghiu a interpretat la violoncel mai multe lucrări de mare popularitate: „O, brad frumos”, “O, ce veste minunată”, “O, noapte sfântă” de Franz Gruber, ”Visare” de Robert Schuman,  o arie de Bach, precum și “Ave Maria”, atât varianta compusă de Franz Schubert cât și cea compusă de Charles Gounod, acestea două fiind dedicate în special pacienților.  “Am interpretat colinde atât pentru credincioșii ortodocși cât și pentru cei catolici sau alte confesiuni creștine, deoarece pacienții, când suferă, o fac fără deosebire de religie și naționalitate, și de aceea am ales aceste lucrări de tradiție”, a declarat profesorul Aristotel Viorel Gheorghiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un cetatean

Acum 7 ani

Mai bine mergea la nr. 3 si-l retineau acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus