Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Făptașul crimei din Șura Mare „prezintă o stare de agitație puternică”

Făptașul crimei din Șura Mare „prezintă o stare de agitație puternică”

Sibianul care în noaptea de Crăciun și-a ucis soția și fiica, după care a încercat să se sinucidă, fiind transportat la spital în stare gravă, a fost detubat și prezintă o stare de agitație puternică.

Bărbatul din Șura Mare, în vârstă de 43 de ani a fost găsit în şură de către fiul său de 18 ani, care a tăiat funia şi a chemat ajutoare. După ce şi-a găsit tatăl, tânărul a anunţat Poliţia că nu-şi găseşte mama şi sora, iar în urma căutărilor acestea au fost găsite în fântână.

Imediat după aceea, bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu, iar acum starea de sănătate a acestuia s-a îmbunătățit. „A fost detubat, nu se mai află sub ventilație mecanică, dar prezintă o stare de agitație puternică. Prin urmare, a fost sedat și se află în continuare sub supraveghere medicală în cadrul Secției Clinice Anestezie-Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, unde va rămâne până starea sa va permite să fie mutat pe salon sau preluat de organele abilitate. Bărbatul se află sub pază”, spune purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, citat de Agerpres.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/25/crima-de-craciun-si-a-ucis-sotia-si-fiica-sugrumate-si-aruncate-in-fantana/

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/26/sa-ti-omori-copilul-chiar-de-craciun-firul-crimei-din-sura-mare/

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/26/crima-din-sura-mare-ea-a-vrut-sa-vanda-casa-ficiorului-casa-facuta-de-noi-parintii/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus