Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

 Mesajul lui Vlad Voiculescu după ce a plecat de la Ministerul Sănătății. “Mi-ar plăcea ca istoria să mai permită acestei ţări să îi aducă acasă pe cei plecaţi”

 Mesajul lui Vlad Voiculescu după ce a plecat de la Ministerul Sănătății. “Mi-ar plăcea ca istoria să mai permită acestei ţări să îi aducă acasă pe cei plecaţi”

Vlad Voiculescu a predat, astăzi, mandatul de conducere al Ministerului Sănătăţii lui Florian Bodog, iar la scurt timp după a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care mulţumeşte echipei de profesionişti alături de care a lucrat şi transmite o serie de gânduri românilor. „Mi-ar plăcea ca istoria să mai permită acestei ţări să îi aducă acasă pe cei plecaţi, aşa cum a făcut-o acest guvern”, a scris fostul ministru.

Voiculescu spune  în postarea sa de pe rețeau de socializare că reușitele sale din mandatul de ministru se datorează oamenilor cu care a lucrat. “Dacă am reușit ceva în acest scurt mandat este pentru că oamenii din fotografia de mai jos mi s-au alăturat. Unii au venit cu mine de la început, alţii au venit pe parcurs. Unii au rămas toată perioada, alţii au putut rămâne doar pentru câteva luni. Unii au fost plătiţi, alţii au lucrat în mod voluntar. O parte erau deja în Bucureşti, mulţi au venit din Cluj, Timişoara, Sibiu, Craiova, Braşov, Londra, Oxford, Frankfurt, Viena, Washington”, a scris Vlad Voiculescu.

El a arătat că „nimeni nu a fost pila cuiva” și că toți „au venit cu dorinţa onestă de a face ceva pentru ţara lor.

 “Mi-ar plăcea ca sistemul medical să aibă ceva din pasiunea, intransigenţa, dragostea şi puterea medicilor şi farmaciştilor din echipa mea. Mi-ar plăcea ca pacienţii să aibă înţelepciunea să asculte şi să fie ascultaţi aşa cum au fost în această echipă. Mi-ar plăcea ca orice ministru al sănătăţii să aibă norocul de a avea alături experţi în politici publice de sănătate, arhitecţi de spital, manageri de spital, manageri de proiect şi comunicatori dintre cei mai buni. Mi-ar plăcea ca funcţionarii din instituţiile statului să aibă cinstea şi energia inepuizabilă a funcţionarilor din echipa mea. Mi-ar plăcea ca istoria să mai permită acestei ţări să îi aducă acasă pe cei plecaţi, aşa cum a făcut-o acest guvern. Mi-ar plăcea ca această echipă să fi redat câtorva încrederea că se poate. Mi-ar plăcea să mai văd în viaţa asta oameni atât de buni adunaţi pentru a îi servi pe ceilalţi. Şi am să văd”, a scris fostul ministru.
În încheiere acesta a precizat că “ăștia” ai lui care chiar dacă au fost plecați în străinătate vor reveni în țară ca “să o servească”.  „Chiar dacă au fost în străinătate, ăştia ai mei chiar îşi iubesc ţara şi au lăsat multe în urmă ca să vină să o servească ... mai precis, împreună au peste 60 de ani de experienţă internaţională, diplome şi stagii la cele mai performante universităţi ale lumii: Oxford, London School of Economics, John Hopkins University, London Business School, European Institute for Public Administration Maastricht, Vienna University of Economics and Business Administration, Erasmus University Rotterdam sau University of Paris VIII. Lor, şi vouă tuturor, vă mulţumesc”, a încheiat Vlad Voiculescu.

Sursa foto

Comentarii

2 comentarii

Dottore

Acum 5 ani

Nu mai pupati voi ministru ca asta....EVER!
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

respect pt acesti oameni care cred in tara lor si au facut ceva pt ea! deocamdata ei iau o pauza si se vor ocupa de viata lor. probabil se vor intoarce sa stranga cioburile peste 4 ani...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus