Sâmbătă,
08.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

95 de copii din județ se bucură de o zi de vacanță în plus

95 de copii din județ se bucură de o zi de vacanță în plus

Un geam lăsat deschis le-a provocat o surpriză plăcută copiilor din Sadu și una neplăcută administratorul unității. E vorba de grădinița din Sadu, singura unitate de învățământ din județ unde mâine nu se va deschide școala. ”La grădinița din Sadu avem o mică problemă. S-a lăsat un geam deschis peste noapte și din cauza gerului s-a spart o țeavă. Se va remedia problema în cursul zilei de luni, dar aceasta este singura unitate de învățământ din județ care nu va primi copii, luni”, a declarat pentru Turnul Sfatului inspectorul școlar general, Ștefan Firu.

Primarul comunei Sadu, Valentin Ivan spune că vacanța în plus a celor 95 de copii din comună va fi extrem de scurtă, o singură zi. ”Copiii se vor întoarce la școală marți, cel mai probabil. Mâine se va încheia reparația la instalația de încălzire”, spune primarul comunei Sadu, Valentin Ivan.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus