Duminică,
25.09.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Sibiul mai are semafoare în 19 intersecții. N-ar trebui să mai fie defecte

Sibiul mai are semafoare în 19 intersecții. N-ar trebui să mai fie defecte

Primăria va angaja o firmă ai cărei angajați vor trebui să verifice toate semafoarele din oraș în fiecare dimineață.

Zilnic, între orele 05:00 și 07:00, toate semafoarele din Sibiu vor trebui verificate funcționarea becurilor, integritatea tuturor elementelor corpului semafoarelor, dar și a semnelor de circulație adiționale. Acest rond de dimineață va trebui executat de o firmă angajată să întrețină semafoarele din ultimele 19 intersecții semaforizate din Sibiu. Firmă care, în afara reparațiilor curente zilnice, va trebui să efectueze o serie de operațiuni săptămânale, dar și trimestriale. În această din ultimă categorie se încadrează activități precum spălarea semafoarelor, verificarea tensiunii de alimentare sau a acumulatorilor interni ai automatelor de semaforizare. ”Întreținerea semaforizării este non-stop atât în sărbătorile legale, cât și sâmbăta și duminica”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de atribuire a contractului. Acesta are o valoare aproximată la 130.000 de lei, fără TVA. Licitația pentru atribuirea acestui contract este programată pe 16 ianuarie.

tabel-semafoare-sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cristina

Acum 5 ani

Dada, mai ales pe ala de la intersectia Balea-Stefan cel Mare-Moldoveanu sa-l verifice! Sper ca foaia aia nu-i scanata din caietul de sarcini.
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 5 ani

No fain, verificam sa nu fie erori/defectiuni, dar avem una sexy in lista, sa-mi trag daca am auzit de Bulevardul Rahovei ! :) :) :)
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 5 ani

Uai, sa-mi trag, se vade cat sunt de prost?
Raspunde

Spirit Civic

Acum 5 ani

Semaforul de pe banda unu de la XXL nu mai functioneaza de mai bine de un an, deci va luati banii degeaba!!! La prima trecere de pietoni de pe Calea Cisnadiei ar trebui un semafor deoarece degeaba primeste verde soferul de pe Bulevardul Mihai Viteazu ,ca face 10 metri si e obligat sa acorde prioritate pietonilor , care si asa traverseaza unul cate unul!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus