Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Școli închise în patru localităţi din judeţul Sibiu. Sistemele de încălzire au fost avariate de ger

Școli închise în patru localităţi din judeţul Sibiu. Sistemele de încălzire au fost avariate de ger

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în cursul zilei de miercuri, 11 ianuarie, cursurile școlare vor fi sistate în Școlile Gimnaziale din localitățile sibiene Loamneș, Brădeni, Slimnic și, parțial, la Centrul de Educație Incluzivă Dumbrăveni (elevii navetiști din Mediaș și Laslea).

În aceste localități, decizia de suspendare a cursurilor s-a luat fie din cauza faptului că sistemele de încălzire a școlilor au fost avariate de ger, fie din cauza problemelor tehnice ale unor microbuze folosite pentru transportul elevilor către unitățile de învățământ.

La Școala Gimnazială Nocrich, structura Hosman, programul școlar va începe la ora 10:00, pentru ca temperatura în sălile de curs să fie optimă pentru elevi. În județul Sibiu, codul portocaliu de ger expiră în această noapte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus