Marţi,
26.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

Turcan cere prima demisie. Ministrul Educației

Turcan cere prima demisie. Ministrul Educației

Ministrului Educației, Pavel Năstase, i se cere demisia deoarece a falsificat un Ordin de Ministru. Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susține că ministrul a mințit cu bună știință și a încălcat legea. ”Pavel Năstase trebuie să demisioneze de îndată pentru falsul produs în fruntea Ministerului Educației. Ministrul Educației, Pavel Năstase, a mințit cu bună știință în privința directorilor de școli pe care îi dorește numiți fără concurs și a încălcat legea antedatând Ordinul de Ministru emis în acest scop. Astăzi s-a dovedit faptul că circulara emisă în atenția inspectoratelor școlare nu s-a bazat pe niciun Ordin de Ministru, întrucât respectivul document era inexistent la acel moment. Ordinul menționat a survenit ulterior, cu scopul de a acoperi o ilegalitate pe care PNL a reclamat-o din primul moment. Precizările făcute de reprezentanții Monitorului Oficial devoalează tocmai faptul că ministrul Educației a mințit în privința Ordinului 3044/2017, transmițându-l spre publicare în cursul zilei de luni, 9 ianuarie 2017, și nu vineri, 6 ianuarie a.c., așa cum a susținut inițial Pavel Năstase”, susține Raluca Turcan.

Liderul PNL amenință că acțiunea social-democratului intră sub incidența codului penal. ”Acestea sunt fapte care intră sub incidența legii penale și care impun demisia imediată a actualului ministru al Educației, deoarece domnia sa a acționat prin încălcarea legii cu scopul de a mușamaliza o altă ilegalitate”, a mai spus Turcan.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Alesia

Acum 4 ani

D-na turcan mai bine aduna gunoaiele din Sibiu!
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 4 ani

Fa, aduna-le tu, ca esti calificata!
Raspunde

șefa pnl

Acum 4 ani

duamna Turcan, n-ar trebui să vedeți ilegalitățile pe care le promovați în județ ? L-ați propus și promovat ca administrator al județuluii Sibiu, pe un băiețaș, fără alte calități , decât acelea că era purtătorul dvs. și al d-nei Câmpean, de poșete și bârfe ? Da, da, pe ilustrul necunoscut Sebastian Dotcoș, un primăraș peste 2 sate amărâte, care nu au împreună 300 de locuitori1 Vă târâie geanta și mofturile de câțiva ani, sunteți priteni de familie și l-ați pus să administreze un județ, post înființat special pentru el ! Ce rușine ! și mai veniți să dați lecții !!!!
Raspunde

dancp

Acum 4 ani

cine o studiat la rusi inst puskin se numeste turcan carele e basescul traian
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus