Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Drept la replică – Spitalul Militar de Urgență Sibiu

Drept la replică – Spitalul Militar de Urgență Sibiu

În urma publicării, în data de 22.12.2016, pe site-ul de internet al ziarului dumneavoastră, a articolului intitulat ”Experiență dezarmantă de unui tânăr sibian care a vrut să intre în Armată”, scris de dl. redactor Ștefan Dobre, în temeiul dreptului la replică, vă aducem la cunoștință faptul că prin adresa nr. A 4096 din 08.12.2016, am trimis domnului redactor Ștefan Dobre punctul de vedere al unității noastre referitor la situația semnalată de către domnul Andrei Bălășan și i-am comunicat, printre altele, următoarele:

  • în cadrul laboratorului de analize medicale al Spitalului Militar de Urgență Sibiu se efectuează periodic calibrarea (ultimele calibrări fiind efectuată la data de 01.11.2016 și la data de 15.11.2016) și zilnic controlul intern pentru toate echipamentele și pentru toți reactivii utilizați, în conformitatea cu procedurile interne elaborate în baza standardului de calitate SR EN ISO 15189:2013.
  • laboratorul de analize medicale din cadrul unității noastre este acreditat RENAR, fapt ce reprezintă o certificare a respectării standardului de calitate SR EN ISO 15189:2013.
  • în cadrul laboratorului de analize medicale au fost efectuate mii de analize medicale anual, iar până în prezent nu au mai existat reclamații cu privire la calitatea serviciilor medicale acordate pacienților.
Având în vedere cele mai sus menționate, ne exprimăm dezacordul față de modul neprofesionist și tendențios în care a fost redactat articolul , de natură să aducă grave prejudicii de imagine Spitalului Militar de Urgență Sibiu.

Totodată prin prezenta, vă rugăm în temeiul dreptului la replică, să publicați în ziarul dumneavoastră, în întregime, punctul nostru de vedere exprimat mai sus.

Comandantul Spitalului Militar de Urgență Sibiu

Col. Medic,

Dr. Barb Ioan Vasile

drept la replica

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Lupu

Acum 7 ani

Vai de mine , Spitalul Militar arata ca un spital din 1950 , dar invechit . Am fost in spital acum cateva luni si am facut o radiografie . Il rog pe dr Barb sa publice o poza cu aparatul respectiv din 1900 toamna . In schimb , tot spitalul era intesat cu afise gen : nu fotografiati :-) .
Raspunde

Ana

Acum 7 ani

Eram in plina criza de fiere cand am ajuns cu ambulanta la acest spital. M-au asezat pe o masa si mi-au dat o pastila pt durere. Desi le spuneam de durerea din capul pieptului, o durere crancena, nu mi s-a facut nici macar o ecografie. Dupa vreo doua ore, intre timp am mai primit o injectie pt ca durerea nu ceda, apoi am plecat acasa cand s-a domolit cat re cat cu tratament pt stomac... A doua noapte am ajuns la Spitalul judetean unde mi-au facut ecografie, Rmn si mi-au pus diagnsticul de icter mecanic. Pietrele de la fiere plecasera. Dupa spusele celor de la judetean daca mai statea puteam face pancreatita. Bine ar fi sa lasam orgoliile aiurea deoparte si sa ne recunoastem punctele slabe nu de alta, dar din inconstienta si delasare bebelusul meu de cateva saptamani isi astepta mama acasa.
Raspunde

Felsechi

Acum 7 ani

Incredibil cat tupeu are acest individ, Comandantul Barb. Domnule Comandant! chiar ai tupeu sa afirmi ca aparatura si reactivii sunt de ultima generatie. La aceste afirmatii rade chiar si Bolca, seful laboratorului de analize, care de multe ori a recunoscut ca: "din cauza ca s-au achizitionat si reactivi ieftini, analizele nu prea sunt reale". Mai bine taceai domnule Comandant.
Raspunde

Stezar

Acum 7 ani

Dupa cum au iesit analizele probabil ca pacientul are S Gilbert. Sa sa caute la un internist bun.
Raspunde

Nelu

Acum 7 ani

Am fost tratat la spitalul militar în anul 2012 secția chirurgie. Mulțumesc pentru modul profesionist in care a fost aplicat actul medical.
Raspunde

Suge.o ceapa

Acum 6 ani

Chelcea daniel k dr nu pot sa ii sp. azi 26.06.17 trebuia sa ma opereze la nas ,se pregatea sa imi introduca o penseta circa de 12 cm in nas si i-am sp stanjenit de frica USOR! Sa enervat mai mult de cat era (defapt el venise fff nervos din alt salon) Ma dat jos dupe scaun si m-a trimis acasa k nu ii sp eu lui ce sa faca ca practica de 20 ani meseria asta ! Pacat k profeseaza-n spitalul militar!!! Un jeg de ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus