Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Alina Gorghiu: Alegerile în PNL se vor desfășura probabil în luna iunie

Alina Gorghiu: Alegerile în PNL se vor desfășura probabil în luna iunie

Alina Gorghiu a afirmat, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PNL Timiş, că în această lună o comisie politică va propune Biroului Politic Naţional al partidului un calendar al alegerilor şi o dată la care să aibă loc Convenţia Naţionaă a PNL.

”E un interes mare pentru Convenţia Naţională a PNL, nu doar în interiorul partidului. În 26 luna aceasta, o comisie politică va propune Biroului Politic Naţional un calendar pentru desfăşuarea ostilităţilor”, a spus Alina Gorghiu, citată de news.ro. Ea a precizat că susţine un parteneriat cu tehnocraţii, dar şi reunificarea dreptei. ”Cred că nu ar trebui să avem nicio inhibiţie să vorbim de un parteneriat cu tehnicieni, chiar dacă noţiunea de tehnocrat a fost pătată în ultima perioadă. Cred că este necesar ca cei care vor conduce PNL să îşi asume reunificarea dreptei. Este un proiect pe care îl voi susţine. Cei care vor conduce PNL trebuie să limpezească poziţionarea partidului pe teme precum Constituţia, Justiţia”, a spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a mai declarat că nu are nicio intenţie de a candida la Convenţia Naţională a PNL. ”Nu am nicio intenţie de candidatură, dar voi susţine o echipă care va susţine principiile spuse anterior. În iunie aproximativ va fi Convenţia Naţională”, a afirmat Gorghiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Teo

Acum 7 ani

Alinuta mai existi ?Nu ti-a luat Dragnea sandvisul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus