Miercuri,
04.08.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Efectul Bamboo. Controale în cluburile din Sibiu

Efectul Bamboo. Controale în cluburile din Sibiu

Inspectorii ISU au făcut controale și în Sibiu, după incendiul care a devastat, ieri noapte, clubul Bamboo din Capitală.

Reprezentanții Inspectoratului arată că "în cursul nopții s-au executat 10 controale la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale, din care 3 avertismente și 5 amenzi, în cuantum de 5.000 lei, pentru nerespectarea reglementarilor pe linia apărării împotriva incendiilor". Principalele nereguli pentru care au fost amendate cluburile sunt exploatarea instalaţiilor electrice, funcţionarea iluminatului pentru marcarea căilor de evacuare, funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, obstrucționarea căilor de evacuare, instructajul angajaților, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu și existența planurilor de evacuare în caz de incendiu.

Controalele nu se vor opri aici. "Din ordinul ministrului afacerilor interne, în perioada următoare activitățile preventive vor fi intensificate, astfel încât siguranța celor care frecventează astfel de locații să fie asigurată, iar obligațiile legale ale beneficiarilor să fie respectate", se mai arată în comunicatul ISU Sibiu.

Inspecțiile au fost făcute din dispoziția ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.

Comentarii

2 comentarii

Eugen

Acum 4 ani

Si cei de la BAMBOO au fost amendati de 5 ori pt aceleasi deficiente. Prea multe organe de cotrol, prea multe controale si ZERO eficienta. Parca sunt directionate numai ca sa stringa amenzi.
Raspunde

Silviu

Acum 4 ani

Amenzile ar trebui sa creasca progresiv, culminand cu inchiderea clubului. Altfel nu au nici un efect fata de incasarile unui club.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus