Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

VIDEO Lacrimi la primul meci al echipei braziliene care a pierdut 19 jucători într-un accident aviatic

VIDEO Lacrimi la primul meci al echipei braziliene care a pierdut 19 jucători într-un accident aviatic

Echipa braziliană de fotbal care a pierdut 19 jucători într-un accident aviatic s-a întregit cu un nou lot de sportivi şi s-a întâlnit sâmbătă cu Palmeiras, pentru un meci amical.

La partidă au luat parte cei trei supravieţuitori ai tragediei aviatice, Neto, Alan Ruschel şi Jackson Follman, căruia i-a fost amputat parţial piciorul drept, arată Mediafax. De asemenea, au fost invitate şi familiile fotbaliştilor care şi-au pierdut viaţa, care au primit medalii atribuite post-mortem.

Avionul de pasageri prăbuşit pe data de 28 noiembrie în apropiere de oraşul columbian Medellin, a rămas fără combustibil în timpul zborului, iar pilotul a anunţat prea târziu că aeronava era într-o situaţie critică, au comunicat autorităţile aviatice din Cloumbia, potrivit France 24. Chapecoense ar fi trebuit să dispute finala turneului Copa Sudamericana, a doua competiţie intercluburi din America de Sud după Copa Libertadores. Manşa tur dintre Atletico Nacional (Columbia) şi Chapecoense era programată pe data de 30 noiembrie, la Medellin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus