Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

PNL, sprijin de la PPE. ”Sprijinim total apărarea Legii şi a statului de drept în România”

PNL, sprijin de la PPE. ”Sprijinim total apărarea Legii şi a statului de drept în România”

Partidul Popular European (PPE) sprijină total eforturile Preşedintelui României,  Klaus Iohannis şi ale Partidului Naţional Liberal, de apărare a Legii în faţa planurilor coaliţiei PSD-ALDE de a graţia şi amnistia faptele unor protejaţi politici, anunță președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

16177795_1368635746534108_4399316335361481568_o

Liderul liberal a avut la începutul acestei săptămâni o serie de întâlniri la Bruxelles cu preşedintele Parlamentului European, dl. Antonio Tajani, cu preşedintele PPE, Joseph Daul (foto), cu secretarul general Antonio Lopez Isturiz şi cu liderul Grupului Popular din Parlamentul European, Manfred Weber. ”Sm auzit un singur mesaj: sprijinim total apărarea Legii şi a statului de drept în România. Toţi reprezentanţii PPE cu care m-am întâlnit sunt la curent cu planurile nedemocratice ale PSD şi ALDE care, din păcate pentru România, au făcut înconjurul Europei. Iniţiativa PSD-ALDE este considerată fără precedent în rândul statelor europene democratice”, a scris Raluca Turcan într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Este cu atât mai surprinzătoare încercarea PSD şi ALDE, cu cât amnistia şi graţierea nu au făcut parte din programul politic al acestor partide, ceea ce indică modul fraudulos din punct de vedere democratic prin care PSD şi ALDE încearcă scăparea unor persoane influente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, hai nu mai spune! Sa nu-mi spui acum, ca si mosulicu' o "sprijinit-o" pe-a noasta?!... Te pomeni ca-iasta o fi ca blonda ai' din bar ce-o zis ca, citez textual "O skol la toti"!...
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

Bravo ma e-manuel, ai umor. Vii pe la mine la Ciocanesti sa iti arat Big Ben ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 7 ani

ppe este antiromanesc,ca si raluca turcan antiromanca
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Ce minciunele o fi turnat girafa pe la EU...?
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

PPE = Partidul Poponar European ???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus