Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Consiliul Județean. Se măresc salariile directorilor

Consiliul Județean. Se măresc salariile directorilor

Salariile managerilor și directorilor instituțiilor și serviciilor publice din subordinea Consiliului Județean Sibiu se vor mări de la 1 februarie cu 20%, dacă propunerea trece de votul consilierilor județeni.

În cazul directorului Direcției Județene de Evidență a Persoanelor, Florin Ioan Muntean, salariul va ajunge după mărirea cu 20% la 5.582 lei brut. Salariul de bază este de 5.220 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 360 de lei. Adrian David, directorul Salvamont Sibiu va primi lunar 5.195 lei – brut (4.452 lei salariul de bază, plus 743 lei, spot pentru condiții vătămătoare), Victor Cornea, directorul Sălii Transilvania 3.668 lei – brut.

De aceeași mărire salarială de 20% vor beneficia și restul managerilor instituțiilor și serviciilor din cadrul CJ Sibiu, însă în situația acestora grilele de salarizare se modifică prin acte adiționale la contractele de management încheiate. În această situație sunt șefii următoarelor instituții: Filarmonica, CNM Astra, Centrul Județean Cindrelul Junii Sibiului, Biblioteca Județeană ASTRA și Școala Populară de Arte și Meserii ”Ilie Mincu”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

cetateanu

Acum 4 ani

Scoala Ilie MICU, nu Mincu.
Raspunde

George

Acum 4 ani

Va rog frumos sa publicati si suma incasata lunar de directorul Bibliotecii Astra. Iar salariul lui Cornea nu il mai mariti ca fura el destul!
Raspunde

Pop Dan

Acum 4 ani

Care sunt conditiile vatamatoare in care lucreaza David Adrian ? Poate salvamontistii in teren sa lucreze in aceste conditii , nu el in birou ! ... daca e si acolo , caci nu prea e de gasit !
Raspunde

Pop ioan

Acum 4 ani

,,Celebrul'' David A. directorul cu girofaruri de la Salvamont ,ajunge la un salariu de peste 1000euro !!! Ce conditii vatamatoare are ? Il trage curentul la birou ? Salvamontistii fac treaba si directorul incaseaza ...vatamarea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus