Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Sinuciderea din Cisnădie. Femeia s-a aruncat pe geam

Sinuciderea din Cisnădie. Femeia s-a aruncat pe geam

Femeia care s-a sinucis luni seară, la Spitalul din Cisnădie, s-a aruncat pe geamul de baie.

Potrivit reprezentanților unității spitalicești, pacienta a ieșit din salon fără să spună nimic vizavi de intențiile sale și s-a îndreptat spre băile de pe secție. Acolo a deschis fereastra și s-a aruncat în gol.

Femeia era internată pe secția Medicală. "Avea probleme de medicină internă, dar nu ne explicăm gestul ei. A venit la spital în garda de sâmbătă, i s-a făcut rău acasă și a rămas internată. I-am anunțat și familia, urma să vină fiica ei să o viziteze, dar nu a venit a doua zi, iar a treia zi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. A fost tragic, s-a aruncat de la doar 5 metri înălțime, dar căzătura i-a fost fatală. Regret foarte mult ce s-a întâmplat", spune managerul Spitalului, Dorina Hanzu-Dăncăneț.

Femeia avea 71 de ani și s-a aruncat de la etajul 1 al spitalului. A murit la scurt timp, din cauza căzăturii.

Știrea inițială:

http://www.turnulsfatului.ro/2017/01/24/sinucidere-la-spitalul-din-cisnadie/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus