Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Ganț: Măcar la 200 de ani de la înființare…

Ganț: Măcar la 200 de ani de la înființare…

Deputatul minorității germane, Ovidiu Ganț, cere Ministerului Culturii o reglementare concretă în privința funcționării Muzeului Național Brukenthal. ”De peste 10 ani se solicită de către Biserica Evanghelică CA din Sibiu emiterea unei Hotărâri de Guvern care să reglementeze funcționarea Muzeului Național Brukenthal, care actualmente funcționează pe baza unui acord scris între minister și biserică. Nu înțeleg de ce Ministerul Culturii refuză cu obstinație promovarea acestui act normativ și vă solicit încă o dată emiterea acestuia”, cere deputatul într-o interpelare adresată ministrului Ionuț Vulpescu.

Ganț menționează în interpelare că în 25 februarie se aniversează 200 de ani de la înființarea acestui muzeu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 7 ani

Da, e o idee buna. Trebuie reglementat. Biserica face dovada ca are fonduri si specialisti pentru administrarea lui si nu are decat sa se spele cu el pe cap...
Raspunde

Sile

Acum 7 ani

Iar te faci ca muncesti mai Ovidiu?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus