Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Librăria Habitus, închisă. Ies la protest

Librăria Habitus, închisă. Ies la protest

Câțiva sibieni își vor scurta astăzi programul de muncă și se vor alătura protestelor pentru „a-și lua țara înapoi”. Vorbim despre reprezentanții Librăriei Habitus, care își vor încheia activitatea mai repede și de un eveniment al Incubator107, care va fi reprogramat.

„Știm că este important să fim la dispoziția dumneavoastră, a prietenilor noștri, dar azi, noi, cei de la Librăria Habitus și Cafeneaua din Librărie, vă cerem scuze, avem de servit o cauză mai mare. De la ora 19:00 suntem în Piața Mare Sibiu”, este mesajul scris pe pagina de Facebook a librăriei. Contactat telefonic, unul dintre librari a spus că „E lesne de înțeles motivul, dar nu vrem să oferim mai multe declarații”.

Și un eveniment organizat de Incubator107 a fost reprogramat. „Azi ne vedem în Piața Mare la 19:00, reprogramăm evenimentul Negocierea pe Facebook de la Incubator107 Sibiu pentru 6 februarie, ora 18:30 în locația Synevo! Azi ieșim în stradă să luptăm pentru viitorul nostru”, este anunțul postat pe pagina de Facebook.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea Folki uita-te, ora ta se-apropie!!!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus