Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
29°C

Dragnea insistă că protestele sunt organizate de Soros. Dar pentru prima oară vorbește de ABROGARE

Dragnea insistă că protestele sunt organizate de Soros. Dar pentru prima oară vorbește de ABROGARE

Liderul PSD și ținta protestelor din toată țara, Liviu Dragnea, anunță într-un interviu că vrea retragerea OUG pentru modificarea Codului Penal. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru dcnews.ro.

Cu toate acestea, Dragnea insistă că protestele sunt organizate de Soros și Iohannis.

”Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis. Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

ab

Acum 4 ani

egxact manierea lui erdogan.
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, pai daca tu esti sigur-sigur ca atati oameni doresc sa te"sprijine" in strada, io propun sa n-o retrageti... Uai, si-am uitat sa adaug, mi-e si teama de "criza" de nervi a lui Gangaveanu, la propunerea pe care vrei sa i-o faci!...Tot ce mai indraznesc sa sper la ora asta, este faptul ca "bravul" nostru premier nu si-a dat la curatat pantalonasii...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Teo

Acum 4 ani

Ordonanta va fi abrogata.Dictatura strazii este cel mai periculos lucru intr-o democratie.Sa nu uitam cum a ajuns la putere in Germania cel mai mare criminal(prin manipularea maselor).Intr-un stat democratic, institutiile statului rezolva eventualele derapaje.
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, masele rezolva acele derapaje pe care Puterea nu vrea, sau nu este in stare a le rezolva...
Raspunde

ion

Acum 4 ani

omul asta minte si cand il intrebi cat e ceasul.in naivitatea lui crede ca exista mase de populatie care sa l sprijine .dragnea . undeva intr o celula ,te va astepta o lunga p.......veste,
Raspunde

Constantin

Acum 4 ani

Anulare, nu abrogare! Vedeti aici: https://blog.factual.ro/myth-busting-si-faq-dezbaterea-publica-despre-ordonante/
Raspunde

calculator

Acum 4 ani

PSD se lauda ca scoate 1.000.000 de oameni in strada. Sa facem un calcul: 1.000.000 / 40 judete = 25.000 per judet Daca sunt transportati cu autocare: 25.000 / 50 = 500 autocare / judet sau 500x40 = 20.000 autocare in toata tara Interesant!
Raspunde

ADI

Acum 4 ani

CAND SCAPAM ODATA PENTRU TODEAUNA DE CIUMA ASTA ROSIE SECURISTA ? NU MAI TOLERAM MAFIOTI SI HOTII IN POLITICA, CARE FURA DIN BANII NOSTRII !!!! NU VREM UN ERDOGAN DE TELEORMAN !!!!!
Raspunde

Mos teaca

Acum 4 ani

Alo. Domnu dragnea. Atentie la sorosistii de la tine din partid. Aia care i-ai platit tu. Isi ascut cutitele de vreo 5 zile
Raspunde

Max

Acum 4 ani

Ca manifestatile sunt organizate de Soros si clica lui de globalisti locali (Johannis./PNL + mai toate organizatiile neguvernamentale, aste este un lucru cert si de netagaduit. Ceea ce mai trist este ca nici tagma de hoti fanarioti din PSD care manipuleaza electoraul fara educatie si informtie, nu este cu nimic mai bun. E trist de tot in Romania. Avem de ales intre ciuma rosie si neo boshevici de la Bruxell care vor ori ce numai binele Rominilor nu. Cred ca suntem singura tara est Europeana fara o miscare de dreapta ( in sensul nationalist) autentica. Vai de mama noastra. La mina Moscowei si a Bruxellului ( sau mai degraba a Berlinului)
Raspunde

Lord

Acum 4 ani

Pentru toti cei care cred ca SOROS finanteaza protestele, v-ati intrebat macar odata daca acel om stie ceva despre romania. Ba mai mult daca stie ca e asa popular in tara asta??? Eu ncred ca ar fi corect sa il anuntam si pe el ca e asa popular pe aici :)))
Raspunde

Katy duta

Acum 4 ani

In atentia Domnului Dragnea. Dupa cate inteleg, domnul dragnea nu vrea s-o demita pe Koves, pai lasa ca-l va demite ea pe el. Eu ii propun s-o demita , pentru ca la cat abuz in serviciu a facut, nu-I ajung 300 ani de puscarie. Daca a incalcat legea trebuie sa fie demisa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus