Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Și Tăriceanu dă înapoi. Anunță că susține abrogarea OUG 13

Și Tăriceanu dă înapoi. Anunță că susține abrogarea OUG 13

La câteva ore după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că ia în considerare abrogarea OUG 13/2017 și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, vorbește despre abrogare.

"Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonanței ne va permite să avem o discuție serioasă cu segmente largi ale societății și cu întreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca țară.

România se află într-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor instituții și autorități și va fi nevoie de o abordare lucidă și nepartizană pentru a găsi o rezolvare la această problemă.
De aceea voi propune de îndată tuturor celor interesați, partide, reprezentanți ai societății civile, mediul economic să ne așezăm la aceeași masă", scrie Tăriceanu pe Facebook.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

virgil

Acum 4 ani

Abrogarea NU e deajuns, trebuie RETRASA !!! altfel produce efecte.
Raspunde

Matyas Andrei

Acum 4 ani

Porcul de tariceanu scoateti la pensie!!! a facut destul rau!
Raspunde

SIBIU

Acum 4 ani

JOS CU ORDONANTELE !!! SA NU MAI TRAGA DE HOTII !!! ACEST GUVERN NU MAI ARE LEGITIMITATE !!!! AU MINTIT, AU INCERCAT SA DISTRUGA STATUL DE DREPT !!! VREM ALT GUVERN !!! UNUL DEMOCRAT SI NU MAFIOT !!!!!!!!
Raspunde

ioan

Acum 4 ani

La Sibiu domnul Tariceanu a fost intimpinat de un om (super cinstit) ca domnul Ariton, asa cum se vede in imagine.
Raspunde

eu

Acum 4 ani

2-10 gura Molicene!
Raspunde

Luminita Casy

Acum 4 ani

Sa mearga d-l Tariceanu in pensie are varsta si sa lase justitia sa-si faca treaba , ce mai trebuie sa-i creasca romanii copii , si sa-i intretina femeile . In pensie cu tine ....Javra penela !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus