Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Sibienii continuă protestele și luni. ”Vrem suspendarea definitivă a ordonanțelor!”

Sibienii continuă protestele și luni. ”Vrem suspendarea definitivă a ordonanțelor!”

Organizatorii și participanții la protestele din ultima săptămână din Sibiu anunță vor ieși din nou în stradă în această seară. Locul de întâlnire este Piața Mare, de la ora 18:00.

Traseul autorizat și stabilit pe care se va mărșălui este cel scurt, până pe Mihai Viteazu și înapoi. Marșul ar urma să înceapă la ora 19:30.

”Justiţia nu e de negociat! Scopul nostru principal și cel mai important în acest moment este suspendarea definitivă a ordonanțelor. Demisia Guvernului face imposibilă suspendarea ordonanțelor până la numirea altuia nou. Un guvern interimar nu le va putea anula, iar acestea vor începe să producă efecte. Ulterior, tragerea la răspundere a celor care au vrut să tragă România în prăpastie”, spun organizatorii.
Dacă inițial în stradă s-a cerut abrogarea OUG 13, acum sibienii cer guvernului să renunțe la modificarea legilor în beneficiul corupților.
”Am început lupta pentru apărarea Justiției acum două săptămâni și am rezistat seară de seară exemplar. Dar nu ne oprim aici! Deși ordonanțele au fost abrogate, nu este suficient. Ele trebuie să fie anulate complet, inclusiv porțile lăsate deschise și alte mișmașuri legislative pe care le găsesc zilele astea. Cei care au propus astfel de legi pentru a ciunti Justiția din țară și a favoriza corupții și penalii trebuie să răspundă în fața noastră! Guvernul corupt trebuie să PLECE!”, se arată pe pagina de facebook Sibiu Uniți Salvăm.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

ovidiu

Acum 5 ani

O scurta rectificare: in mars se va pleca intre orele 19:30-20 pentru ca cei care doresc sa participe sa ajunga in Piata Mare. Traseul scurt pana la Rahovei va fi parcurs de luni pana vineri iar in weekend il vom parcurge pe cel complet. Ne vedem in strada!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

...di sie uai, nu f-o dat drumu' di la iobajie, ca n-atz facut nuorma?...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

victoras

Acum 5 ani

Mai stati si acasa ca ati obtinut ce ati vrut. M-am saturat sa va aud urland seri la rand. Puteti sa iesiti la plimbare si prin parc.
Raspunde

hgtykj

Acum 5 ani

Prost esti!
Raspunde

Teo

Acum 5 ani

In afirmatiile de mai sus sunt cateva inadvertente:suspendarea nu poate fi definitiva(este temporara),iar anularea se subantelege ca e completa.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cristi

Acum 5 ani

Ma, io acum m-am prins. Voi va antrenati pentru Semimaraton 2017?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus