Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Dan Perjovschi îi ia apărarea senatorului USR Mihai Goțiu, surprins dormind în Parlament

Dan Perjovschi îi ia apărarea senatorului USR Mihai Goțiu, surprins dormind în Parlament

Artistul sibian Dan Perjovschi și-a declarat astăzi public susținerea față de senatorul USR Mihai Goțiu, surprins în timp ce dormea în Parlamentul României.

Alături de imaginile din Parlament, pe internet au fost vehiculate și alte imagini care l-ar susprinde pe Goțiu dormind, dar despre care artistul sibian că, de fapt, nu sunt cu activistul clujean. "Oribilele acuzatii din campanie care folosesc o fotografie a alcuiva (saracu om) s-au reluat în forță de tot soiul de idioți a căror viață ține numai cît mesajul lor de troll", notează Dan Perjovschi (foto), pe pagina de Facebook.

Mihai Goțiu și-a cerut astăzi scuze public pentru scena somnului în Parlament, pe care a pus-o pe seama oboselii acumulate în ultimele zile, când parlamentarii USR au protestat inclusiv noaptea, în camerele Legislativului. "În același timp însă, susținerea voastră mă obligă la asumarea până la capăt a ceea ce s-a întâmplat. Atât în semn de mulțumire pentru sprijin, cât și de penitență, am decis să mă auto-sancționez cu indemnizația pe o săptămână", a notat Goțiu, care spune că va dona această indemnizație pentru susținerea unui proiect de dotare cu echipamente a saloanelor pentru tratarea copiilor bolnavi cronic din patru spitale regionale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Teo

Acum 7 ani

"Somnul ratiunii naste monstrii".Acest parlamentar este asemeni imaturului de n dan,un individ care s-a trezit in parlament, promitand o clasa politica mai responsabila.Sustinerea lui de catre proprii alegatori nu e o surpriza, asa incat propun ca acesta sa nu se mai deplaseze la parlament ci sa doarma acasa ,evident incasandu-si integral indemnizatia.
Raspunde

negru pe alb

Acum 7 ani

Nu ai citi textul cu suficienta atentie. Omul se auto-sanctioneaza! Poti sa dai alte exemple de parlamentari care au facut acest gest?
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, mirarea-ar fi fost daca nu i-ar fi luat apărarea...Pai, nu vazurati ca -s "tovarăși" la cantina, si au același "hair-stylist"?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus