Vineri,
22.09.2023
Partial Noros
Acum
15°C

Oferta a crescut în Sibiu cu 600 de locuri de muncă vacante, de la o săptămâna la alta

Oferta a crescut în Sibiu cu 600 de locuri de muncă vacante, de la o săptămâna la alta

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, oferta locurilor de muncă vacante a crescut în județul Sibiu săptămâna aceasta cu 600 de joburi, în comparație cu săptămâna anterioară.

Astfel, în acest moment la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile 1.892  locuri de muncă vacante oferite de 103 angajatori.

”Din totalul locurilor de muncă oferite 241 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare şi anume: analist calitate, asistent manager, contabil, director economic,  funcţionar administrativ, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer producţie, inginer mecanic, inginer chimist, manager, manager proiect, medic specialist, medic rezident,  etc., în timp ce 1.651 de posturi sunt pentru persoanele cu studii primare, gimnaziale, profesionale, liceale, post-liceale sau fără studii”, arată AJOFM Sibiu, într-un comunicat de presă remis miercuri.
La jumătatea săptămânii trecute, în Sibiu era vacante 1292 locuri de muncă.

Locurile de muncă vacante înregistrate în evidenţa A.J.O.F.M Sibiu pot fi vizualizate atât pe site-ul www.sibiu.anofm.ro cât şi pe pagina de facebook a instituţiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, oar' sa fie vorba de vo' multinaționala care face "angajări" acum cand manifestațiile sunt in picaj?....
Raspunde

joi

Acum 6 ani

SINCER, cred ca sunt smenuri de-ale expertilor in liste de joburi ........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus