Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Târg de „produse handmade cu dragoste” la Shopping City Sibiu

Târg de „produse handmade cu dragoste” la Shopping City Sibiu

Mai este aproape o săptămână până când cuplurile de îndrăgostiți vor serba „Valentine`s Days”. Și cum obiceiul spune că fiecare trebuie să-i facă un cadou celuilalt, la Shopping City Sibiu va avea loc un târg handmade, de unde pot cumpăra lucruri personalizate, special confecționate pentru această sărbătoare.

Între 10 și 14 februarie, în zona Douglas din interiorul Shopping City Sibiu, peste 10 de expozanți își vor prezenta obiectele realizate. De acolo, cei interesați pot cumpăra de la bijuterii și decoarțiuni, până la flori suculente și multe altele. Mai mult decât atât, se anunță și o tombolă cu premii.

Organizat de Bohemian Flow Events și Claudiu Peța Art Studio, târgul îș propune să susţină şi să promoveze producătorii şi produsele handmade autentice. ArtCrafts este o comunitate de artizani, artişti vizuali şi producători de produse handmade, locali şi naţionali, care doreşte să susţină şi să adune laolaltă, cu ocazia târgurilor sau diferitelor evenimente, pe cei care, produc cu mâinile lor diverse produse sau obiecte.

„Pentru târgul din 10-14 februarie, şi-au anunţat participarea 10 expozanţi, atât din Sibiu, cât şi din ţară, care vor expune şi vor crea la faţa locului (în limită pe care o permite spaţiul) produse handmade cu dragoste. În acest fel, oricine ne vizitează, poate aprecia şi vedea cum se creează un produs, cât se lucrează la acesta, cum vine ideea, care sunt particularităţile şi aspectele care îl pot transforma în produs unicat”, spune Claudiu Peța, unul dintre organizatori.

handmade valentin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus