Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Dacă vă petreceți timpul în Sibiu în acest sfârșit de săptămână și vă gândeați că se apropie primăvara, ei bine, temperaturile scăzute ne arată că încă este departe. Cu toate acestea, o plimbare prin Centrul Vechi sau prin parc nu sună deloc rău. Seara puteți să vă relaxați la teatu sau la balet.

Vineri, 10 februarie

De la ora 19:00, la Cercul Militar se va dansa. În scenă se va pune „Anna Karenina” - Balet în doua acte. De la aceeași oră, la Biblioteca Astra, în Sala Festivă situată la etajul II se va prezenta spectacolul de teatru „Bravul Soldat Svejk”.

Sâmbătă, 11 februarie

Pentru cei mici, Atelierele de creat povești de la Teatrul Gong rămân în centrul atenției. Astfel, de la ora 10:00 și 12:00, Diana Ribana, împreună cu cei mici, vor da frâu liber imaginației și își vor pune mâinile la treabă. Tot acolo, de la ora 18:00, copiii sunt așteptați la spectacolul „Muzicanții din Bremen” după Frații Grimm. O oră mai târziu, la Biblioteca Astra, în Sala Festivă se va prezenta spectacolul „Oscar și buni roz”.

Sătenii din Mărginime vor trebui să treacă prin probele de tăiere a unui buștean cu toporul în timp record și de aruncare cu bulgări la țintă, la concursul organizat la Păltiniș. Echipele pot avea în componență maxim zece membri, iar înscrierile vor începe cu ora 10:00 la apreski, iar oncursul va începe la ora 13:00.

Duminică, 12 februarie

Spectacolul pentru copii „Muzicanții din Bremen”, de la Teatrul Gong, se va relua și astăzi, de la 11:00. De la ora 19:00, la Biblioteca Astra, în Sala Festivă de la etajul II se va prezenta spectacolul „Eden”. Prețul unui bilet este 15 lei și se acordă o reducere de 10 lei.

Și pârtiile de Păltiniș sunt deschise pentru iubitorii de zăpadă și adrenalină, fiind o soluție simplă și la îndemână de petrecere a timpului liber. „Fifty Shades Darker”, „Resident Evil: The Final Chapter” și The LEGO Batman Movie sunt numai trei dintre lungmetrajele care vor rula în acest weekend la Cinema Arta. Programul complet poate fi consultat aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus