Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
2°C

Robert Turcescu e noul șef al PMP Sibiu: ”discutăm săptămâna viitoare”

Robert Turcescu e noul șef al PMP Sibiu: ”discutăm săptămâna viitoare”

Deputatul Robert Turcescu, ales pe listele de la Constanța ale PMP, a fost desemnat să conducă interimar organizația de partid de la Sibiu.

Turcescu (foto dreapta) a luat locul Dianei Popa (cea care a condus organizația județeană a PMP) în urma deciziei luată de Colegiul național al partidului, reunit la finele săptămânii trecute. În cadrul respectivei întruniri au fost schimbați 19 președinți de organizații județene, unde scorul obținut la alegerile parlamentare a fost de sub cinci procente. Locul acestor președinți a fost luat de parlamentari ai partidului, al căror rol va fi de organizare de alegeri interne.

Robert Turcescu nu a vrut, însă, să dea vreo declarație prea elaborată. Fostul jurnalist s-a limitat la a anunța că ”vom discuta săptămâna viitoare, după ce ajung acolo”.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Cl. Anul Politic

Acum 4 ani

Doi șefi de vază la Sibiu: Turc-an și Turc-escu. Să ne trăiască !
Raspunde

Curvoisier

Acum 4 ani

E bine ca tiganul securist turcescu se repliaza langa cioaba la Sighii.neamurile se aduna.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

un sibian

Acum 4 ani

tu pe cand te intorci la rudele tale primate din Congo??
Raspunde

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, daca ceva ma binedispune, apăi, acesta deloc întâmplătoare distribuție face parte din acel "ceva".... Sa vad turma "oițelor" sibiene ce țin sa-si manifeste conștiința civică cu orice ocazie, dar nu sunt in stare sa ia atitudine, atunci cand de la centru le sunt "implantate" in conducerea turmei tot felul de intrusi in vederea "metisarii" si denaturări speciei....
Raspunde

Georg

Acum 4 ani

„[…]Mihai Gâdea a dezvăluit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei din 20 iunie 2012 că Robert Turcescu figurează în evidențele militare ale MApN ca ofițer superior, fiind avansat la data de 14 aprilie 2010 de la absolvent direct la gradul de locotenent-colonel în rezervă de către ministrul Apărării de atunci, Gabriel Oprea.[14] Turcescu apărea pe o listă împreună cu politicieni, foști miniștri, primari, președinți, jurnaliști, despre care Antena 3 susținea că erau apropiați ai PDL.[15] La acel moment, Ministerul Apărării, condus de Corneliu Dobrițoiu, a transmis un comunicat în care se preciza: „Domnul Turcescu Robert figurează în evidențele militare ale MApN ca ofițer superior, fiind avansat de la absolvent direct la gradul de locotenent-colonel în rezervă la data de 14 aprilie 2010”.[16] […] […]În urma solicitării lui Turcescu, care a declarat că nu a satisfăcut stagiul militar și nu a solicitat niciodată să fie încorporat, MApN i-a retras gradul de locotenent-colonel, revocând ordinul de acordare de grade în rezervă.[17] […] […]La 21 septembrie 2014 Robert Turcescu a recunoscut că a fost locotenent-colonel sub acoperire al Direcției Informații Militare[…]“ https://ro.wikipedia.org/wiki/Robert_Turcescu#Controverse
Raspunde

alt sibian

Acum 4 ani

Bravoooo,vin securistii la Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus