Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

Organizația PMP Cisnădie trece la PNL. Huja: ”Sunt bucuros să anunț că avem colegi noi de partid”

Organizația PMP Cisnădie trece la PNL. Huja: ”Sunt bucuros să anunț că avem colegi noi de partid”

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, a anunțat astăzi că întreaga organizație PMP din localitate s-a înscris în PNL.

”Membrii Partidului Mișcarea Populară Cisnădie se mută la Partidul Național Liberal, organizația Cisnădie! Sunt bucuros să anunț că avem colegi noi de partid. Mereu ne-am concentrat pe întărirea organizației noastre și pe o comunicare constantă cu cetățenii, pentru rezolvarea problemelor acestora. Am discutat cu domnul Andrei Bițu, președintele PMP Cisnădie, iar acesta și-a exprimat simpatia pentru conducerea PNL Cisnădie și dorința de a se alătura unei echipe puternice și unite. PNL Cisnădie este o organizație cu oameni dedicați, responsabili, pregătiți profesional, în care implicarea și asumarea de responsabilități garantează rezultate performante. Bun venit în echipă!”, a transmis primarul pe pagina sa de Facebook.

PMP Cisnădie nu are niciun consilier local.

Președintele PMP Sibiu, Radu Scutea, confirmă informația și spune că este un caz izolat. 

”În urmă cu o lună, președintele PMP Cisnădie și-a prezentat demisia, nu a mai lăsat loc de niciun culoar de negociere. Nu am primit până acum demisiile altor membri. Este un caz izolat, nu mai avem situații de organizații care să fi plecat la PNL sau în alte partide, în județ”, a declarat Radu Scutea.

Andrei Bițu a candidat din partea PMP pentru funcția de primar al orașului Cisnădie, la alegerile din 2020, obținând 270 de voturi (3,86%).

Partidul a fost însă foarte aproape să intre în Consiliul Local Cisnădie, obținând 334 de voturi (4,79%). Pentru asta mai avea nevoie de doar 5 voturi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 6 zile

Sunt bucuros sa anunt c-a inceput migratia antilopelor politice.
Raspunde

Cisnadianul turmentat

Acum 6 zile

Dulce-i stupina lui Huja nea Bituca!

Raspunde

Cuzu Gica

Acum 5 zile

Traseismul politic se face acum, sa se uite, nu in campanie când se vede.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus