Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

Sibianul care a câștigat la loteria bonurilor fiscale de Revelion: Strâng bonurile din spirit civic

Sibianul care a câștigat la loteria bonurilor fiscale de Revelion: Strâng bonurile din spirit civic

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat luni că în urma extragerii de Revelion a Loteriei bonurilor fiscale există 12 câștigători, printre care și un sibian.

”La extragerea de Revelion a Loteriei bonurilor fiscale, 12 persoane au câștigat câte 70.097 lei, după reținerea impozitului. Revendicările premiilor au fost înregistrate la Alba-Iulia, Arad, București, Constanța, Petroșani, Roman, Sibiu, Suceava, Târgu Secuiesc și Topoloveni”, se arată într-un comunicat al instituției citate.
Loteria bonurilor fiscale se organizează lunar pentru bonurile emise în luna anterioară. Valoarea totală a premiilor este de un milion de lei, care se împarte la maximum 100 de câștigători.

Turnul Sfatului a stat de vorbă de cu sibianul care s-a numărat printre câștigători. Din motive evidente, acesta a dorit să-și păstreze anonimatul, însă a explicat de ce este atent de fiecare dată când trebuie să primească bonul fiscal.

”Nu este chiar o întâmplare că am câștigat. De la început am pus bonurile de-o parte. Am privit-o mai mult ca pe o joacă, toate bonurile pe care le luăm, atât eu cât și soția, le dăm copilului care se distrează ținându-le în ordine. Nu am câștigat niciodată la așa ceva, șansa a fost acum de partea soției”, a povestit sibianul.
Bucurosul câștigător a mai explicat faptul că recomandă tuturor să păstreze bonurile din spirit civic, nu neapărat în vederea unei șanse de câștig neașteptat.
”Clar fac asta din spirit civic, a fost principalul motiv a fost pentru mine și voi ține în continuare bonurile. Ca să fim realiști, șansa să ți se tragă un bon, cu exact suma aceea, din data aceea, mi se pare incredibilă. Daca ai fii comerciant și ai păstra bonurile, ar fi altceva, dar ca un simplu om, să pui bonurile și să speri la jackpot, mi se părea absurd. Voi continua să fac asta, dar din spirit civic și recomand tuturor să o facă pentru că în acest mod mai poți combate evaziunea”.
Cât privește banii, sibianul intenționează să aducă unele îmbunătățiri la imobilul în care locuiește și se gândește la un concediu cu familia, la vară.

Concluzia lui este una simplă. Cereți și păstrați conurile fiscale. Nu se știe nicioadă…

”Din punct de vedere personal nu ai nimic de pierdut, doar pui bon lângă bon și pierzi cinci minute în ziua extragerii”.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus