Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
26°C

USR-iștii organizează mâine alegeri. Au fost amânate din cauza protestelor

15 Februarie 2017 21:03

USR-iștii organizează mâine alegeri. Au fost amânate din cauza protestelor

După ce au amânat alegerile interne din cauza protestelor, membrii USR Sibiu se pregătesc să-și aleagă liderii mâine. Va fi ales preşedintele, vicepreședinții, membrii Biroului Local, ai Comisiei de Arbitraj şi cenzorul. Pentru funcţiile de conducere sau control şi-au înscris candidatura 25 de membri ai Filialei, printre care şi actualul preşedinte, Raluca Amariei şi deputatul Dan Barna. ”I-am încurajat pe toţi colegii din USR Sibiu să-şi depună candidatura, bazându-mă pe calităţile de buni manageri de care au dat dovadă, atât în exerciţiul politic pe care l-am trecut cu brio în timpul alegerilor electorale de anul trecut, cât şi în domeniul profesional al fiecăruia în parte. Încurajez participarea directă la creşterea şi dezvoltarea filialei Sibiu, ca un reper pentru organizaţiile similare din ţară. Toate evenimentele pe care le-am desfăşurat împreună îmi dau încredere că, indiferent cine va veni la conducerea Filialei, va face ceea ce este necesar pentru etapa următoare din viaţa organizaţiei noastre.”, spune Raluca Amariei, preşedintele în funcţie al Filialei.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

gigi contra

Acum 3 ani

USR- floare alba e! Si Raluca 2 lupta pt,. noi!
Raspunde

Free_ag

Acum 3 ani

Cum au sarit ciumati la comentarii , vi sa dat ordin sa ripostati, ultima luna ati cam fost cu capul in nisip ca strutul . Ati prins glas?
Raspunde

ovidiu

Acum 3 ani

Lasa ca v-or prostit partidele derivate din FSNul din 1990 iar roadele culese se vad. Dupa 25 ani avem o tara naufragiata pe toate domeniile si un popor in mare majoritate o gloata de zombi care refuza sa-si foloseasca creierul in mod logic si il au conectat la media partizana. Mult succes USR pentru ca este mult de munca in schimbat mentalitati si promovat valori inlocuind clientelismul politic generalizat.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

usr ciuma alba e ,vinzatoride iluzii,promisiuni,antiromani! igen la soros!
Raspunde

zzz

Acum 3 ani

astia de la urs nu sunt buni ca nu dau colaci, miere, lapte, branza, oua (nu au ferma de gaini antiromanii dreaq). "igen la Soros" deci il sustii pe Soros, bravo :)
Raspunde

Teo

Acum 3 ani

Atentie, sa nu adormiti la sedinta asemeni vicepresedintelui de la senat ! Astfel de oameni, prostind alegatorii ,au ajuns la varful politicii.
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, v-au fost cumva "tăiate" finanțările pentru rezultate neconvingătoare in mobilizarea manifestanților?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus