Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Copiii cu sindrom down de la 12 asociații din țară se întâlnesc la Păltiniș

Copiii cu sindrom down de la 12 asociații din țară se întâlnesc la Păltiniș

Activități sportive și concursuri. Asta au pregătit membrii Asociației „S D T 21 Adriana” din Sibiu pentru persoanele cu sindrom down la sfârșitul acestei săptămâni. 12 asociații din țară se vor întâlni la Păltiniș, unde, împreună cu aproximativ 50 de persoane cu acest sindrom vor participa la „Serbările Zăpezii”.

Evenimentul va avea loc între 17 și 19 februarie, iar participanții se vor caza la trei cabane. Ovidiu Nicula, organizatorul și totodată fondatorul Asociației „S D T 21 Adriana” spune că ideea i-a venit odată cu participarea lui la evenimente de acest gen, iar lumea era dornică să-și petreacă mai mult timp în zona Sibiului.

Timp de trei zile, cele 50 de persoane cu sindromul down se vor bucura de zăpadă, printre care și copii de un an și șase lunii, dar și adulți de 40 de ani. „Sâmbătă dimineața o să fie o întâlnire la Arena Platoș unde o să fie săniuș, schi și bulgăreală. După masa o să avem un eveniment sportiv unde vom pune copiii cu sindrom down să participe la un concurs și le vom da medalii. Toate acestea, însă, nu erau posibile fără sprijinul sponsorilor, cărora le mulțumesc ”, spune Ovidiu Nicula.

Sursa foto: Facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus