Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
10°C

Gaz Metan Mediaș și-a primit punctele înapoi

Gaz Metan Mediaș și-a primit punctele înapoi

Gaz Metan Mediaș a primit decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne  privind depunctarea cu trei puncte a echipei.

După ce a fost depunctată cu un număr de trei puncte de către Comisia de Licențiere a Federației Române de Fotbal, conducerea medieșenilor a depus un memoriu la TAS, în Elveția.

În decizia forului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se arată că decizia Comisiei de Licențiere a FRF, a fost anulată, punctele fiind astfel returnate echipei.

Penalizarea a fost efectuată la finalul anului trecut, în urma unei datorii pe care clubul o avea către formația bulgară Cernomoreț Burgas, datorie care între timp a fost achitată.

În urma acestei decizii, Gaz Metan Mediaș are acum 38 de puncte acumulate și se află pe locul patru în clasamentul Ligii I, la doar două puncte de ultimul loc al podiumului, ocupat în prezent de CS Universitatea Craiova.

Într-o situație asemănătoare se află și ACS Poli Timișoara, care a contestat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv opt din cele 14 puncte primite penalizare la începutul acestui sezon.

Sursa foto 

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus