Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

FC Hermannstadt se întărește de la campioana României

FC Hermannstadt se întărește de la campioana României

Liderul la zi în Liga a III-a, Seria a V-a, FC Hermannstadt, va încerca definitivarea a două transferuri noi în zilele care urmează.

După portarul Horațiu Moldovan (junior de la CFR Cluj), FC Hermannstadt mai vrea alți doi jucători: Radu Crișan (20 ani) și Alex Fotescu, în vârstă de 31 de ani.

Dacă primul vine sub formă de împrumut de la campioana României, Astra Giurgiu, vârful de atac Alex Fotescu va semna un contract valabil pe un sezon și jumătate cu sibienii.

 

În timpul pauzei competiționale, lotului pregătit de Eugen Beza și Jean Gavrilă i s-a alăturat portarul Horațiu Moldovan, venit de la juniorii celor de la CFR Cluj.

În aceste zile cei doi antrenori de la FC Hermannstadt mai testează și un atacant francez, este vorba de Fodie Sambake (Odorheiu Secuiesc, Liga a III-a, Seria I), acesta având șanse mari să fie păstrat în lot de către staff-ul tehnic.

Sursa foto

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus